Gică Hagi și-a dat demisia de la echipa patronată de el!

Ultima actualizare:

    Gică Hagi vrea să se revină la sistemul din anii 80-90Foto: sportpictures.eu
Gică Hagi vrea să se revină la sistemul din anii 80-90Foto: sportpictures.eu

Decizie neașteptată luată de Gheorghe Hagi: ”Regele” a demisionat din funcția de antrenor principal al Viitorului Constanța, club patronat chiar de el.

Anunțul a fost comunicat prin intermediul site-ului oficial al grupării, pe care îl puteți citi în continuare. De-alungul celor 6 ani în care a antrenat echipa, Viitorul a cucerit un titlu de campion, a jucat de mai multe ori în cupele europene și a promovat zeci de fotbaliști pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 - 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori. Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, a declarat Hagi pentru fcviitorul.ro.

Hagi va rămâne în continuare conducătorul clubului Viitorul, însă altcineva va sta pe bancă începând din sezonul următor. Cea mai mare performanță obținută de „Rege” ca antrenor al formației din Ovidiu a fost titlul de campion obținut în sezonul 2016-2017.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net