Gică Hagi va juca pentru prima dată în play-out

Ultima actualizare:

    Gheorghe HagiFOTO: Sportpictures.eu
Gheorghe HagiFOTO: Sportpictures.eu

Se cunosc toate cele șase formații care vor lupta pentru titlu în acest an. O fostă campioană, Viitorul, va lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce Astra și Gaz Metan vor juca în play-off.

Echipa lui Gică Hagi stătea la mâna celorlalte rezultate în această ultimă etapă, dar chiar și așa Viitorul nu avea cum să se califice, pentru că nu și-a îndeplinit principala cerință pentru calificare: să învingă pe Academica Clinceni. Foștii campioni ai României au terminat la egalitate, 0-0, și astfel chiar nu mai conta ce rezultate au realizat contracandidatele. Astfel, pentru prima dată de la înființarea acestui format cu play-off și play-out, Viitorul va lupta pentru evitarea retrogradării.

În play-off vor merge Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș, echipe care și-au făcut exact rezultatele minime de care aveau nevoie pentru a termina între primele 6 indiferent de ce ar fi făcut constănțenii. Gaz Metan a învins cu scorul de 1-0 pe Dinamo, prin golul marcat rapid de Cardoso, în minutul 14, în timp ce astralii, care aveau nevoie de un egal cu Sepsi, l-au obținut cu ceva emoții, revenind de la 0-2, prin golurile marcate de Fatai, în minutul 66 şi de Alibec, în minutul  68, din penalty. În ciuda calificării, antrenorul Bogdan Andone ar putea fi demis de la cârma giurgiuvenilor, conform gsp.ro.

Astfel, în urma rezultatelor înregistrate ieri, Gaz Metan a intrat în play-off de pe locul 4, cu 43 de puncte, iar Astra de pe 5, cu 42. Viitorul a rămas cu 40 și va juca în play-out.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net