Gică Popescu şi Anghel Iordănescu au făcut strategia la hotel

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Data alegerilor pentru preşedenţia Federaţiei Române de Fotbal a fost jucată ca o minge de ping-pong în ultima perioadă. Acest lucru a fost influenţat de posibilitatea ca naţionala să se califice la Mondialul din Brazilia, caz în care ar mai fi fost amânată până la vară. Totul s-a decis însă ieri.

E oficial. La 5 martie 2014, FRF va avea alt şef. Pentru că România stă acasă şi la turneul final de anul viitor, nu mai avea rost ca alegerile să fie întârziate. Cum luna februarie, altă dată preconizată în ultima vreme, era prea apropiată, s-a stabilit ca totul să se decidă în primele zile ale primăverii. În aceste condiţii, candidaţii trebuie să se pună pe treabă şi să-şi definitiveze strategia. Gică Popescu, favoritul numărul 1 la înlocuirea „Naşului", e cel mai zelos.

Acesta se întâlneşte şi discută zilnic cu staff-ul său de campanie şi cu viitorii subalterni. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când „Baciul" a luat prânzul cu Anghel Iordănescu, viitorul său partener la FRF. La hotelul Hilton Athene Palace, patronat de George Copos, cei doi au discutat câteva zeci de ore pe marginea programului şi ambii au părăsit locaţia evident mulţumiţi. Dacă Popescu va fi ales preşedinte, Anghel Iordănescu va fi şef peste tot ce înseamnă echipe naţionale în cadrul FRF.

Are un singur adversar până acum

Stabilirea datei alegerilor peste doar trei luni de zile îi obligă să se grăbească şi pe cei care doreau să-şi depună candidatura şi acum sunt în criză de timp. Doar Răzvan Burleanu, şeful de la minifotbal, s-a înscris oficial, în cazul celorlalţi fiind vorba doar de discuţii şi intenţii. Astfel, Adrian Porumboiu, Florin Prunea sau mai nou Vasile Avram, fostul şef al CCA, trebuie să decidă repede dacă se înscriu în cursă, sau nu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net