Gigi Becali anunță: ”S-a dus cu dormitul în poartă la FCSB”

Ultima actualizare:

    Andrei Vlad a gafat de două ori și echipa a pierdut cinci puncteFOTO: Sportpictures.eu
Andrei Vlad a gafat de două ori și echipa a pierdut cinci puncteFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali, patronul FCSB, pare să se fi săturat de greșelile parcă fără număr ale portarului Andrei Vlad. Erorile titularului naționalei de tineret i-ar putea costa titlul pe bucureșteni, care au pierdut cinci puncte în ultimele două partide, cu Universitatea Craiova și cu CFR Cluj.

În stilu-i cunoscut, omul de afaceri a decis să-l tragă de urechi în public pe portarul care pare să fi revenit într-o perioadă în care gafele sunt mai dese decât intervențiile reușite. „Nenea Vlad ăsta cam trebuie să își bage mințile în cap, că a început să doarmă pe el. Gata, s-a dus cu dormitul în poartă la FCSB. Păi, am ajuns să am emoții din nou cu Vlad în poartă? Acum un an poate că îl înțelegeam, dar acum nu mai accept așa ceva. A apărat meci de meci ca titular și nu mai are nicio scuză”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Vlad nu e singurul jucător intrat în colimatorul patronului. Imediat după remiza cu CFR Cluj (scor 1-1), Becali declara despre Moruțan, cel pe care acum două săptămâni spunea că poate să ia peste 20 de milioane de euro. ”Moruţan mi s-a părut bun, dar dacă tu ai 22 de ani şi tu zici că nu mai poţi, nu mai căuta, tată, dacă vrei să te duci la echipe mari! Stai acolo pe teren, leşină pe teren, când are nevoie echipa de tine! Că am fost eu prost. Că au zis la pauză, 15-20 de minute. Ce 15-20 de minute, mă? Are capul spart? Nu. Are piciorul rupt? Nu. Lasă-l, mă, să leşine! Să vedem, nu o să-i fie ruşine să leşine pe teren? Să se arunce pe teren, pe burtă, să stea?”, a spus omul de afaceri la Digi Sport.

Cei doi jucători criticați au șansa de a se revanșa joi seară, de la ora 19.45, în meciul pe care FCSB îl va disputa la Botoșani și unde victorie e obligatorie pentru echipa lui Toni Petrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net