Gigi Becali, despre Claudiu Belu: ”El avea femei, acum are numai femeie”

Ultima actualizare:

    Claudiu Belu, în actiune la AstraFOTO: Sportpictures.eu
Claudiu Belu, în actiune la AstraFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali a anunţat, marţi, transferul fundaşului Claudiu Belu de la Astra Giurgiu, care se va alătura echipei FCSB din vară. Becali l-a prezentat într-un mod plastic, referindu-se la cum este îmbrăcat jucătorul. "Un fotbalist d-ăsta, mai modernizat", a spus omul de afaceri.

"Eu am un jucător, aici, la mine, care nu leagă şireturile, el le lasă desfăcute. E un fotbalist. Şi are şi pantaloni care... L-am întrebat: Cum mergi cu pantalonii ăştia? Poţi să faci pasul? Nu poţi. Că are pantaloni, nu ştiu, până jos, nu ştiu. Nu ştiu cum merge cu ei pe stradă. Un fotbalist d-ăsta, mai modernizat. Mă refer la ăsta de l-am luat acuma. Nu l-am luat pe unul, acuma? Pe Belu? Nu ştiu cum nu-i cad pantofii din picioare. Nu strânge şireturile. Le are foarte lejere, aşa, fără şireturi. Şi are nişte pantaloni, nu ştiu cum merge cu ei. Am rezolvat transferul. El a terminat viaţa, aia, ce o avea el. El, Belu. Ţigară nu mai fumează. De o săptămână mi-a promis, a zis că e bărbat adevărat şi se ţine de cuvânt. Dă din cap, acum. Şi nu mai are treabă cu cluburile şi cu femeile. Trebuie să aibă, dar femeie, nu femei. La singular, nu femei. El avea femei, acum are numai femeie. Tu vrei fotbal, că eşti talentat? L-am văzut când a jucat la Chiajna un meci cu Dinamo, atunci am vrut să-l iau. Dar nu are nimic în comun fotbalul cu distracţiile, cu cluburile, cu femeile şi cu ţigara. Vrei să ajungi mare? Ai 25 de ani, prinde echipa naţională, pleci contract pe un milion, două de euro. În trei ani de zile te-ai făcut milionar. Şi poate, că are calitate. Şi el a zis că da. Mi-a plăcut faţa lui, l-am văzut foarte hotărât, aşa și am încredere în el”, a declarat Becali, la Pro X.

Gigi Becali e mulțumit că Man a fost convocat la lot

Gigi Becali şi-a mai schimbat părerea despre selecţionerul Cosmin Contra, după ce acesta l-a convocat la echipa naţională pe Denis Man. ”Acum, că l-a chemat pe Man, o să fac şi eu rugăciune. Nu mă interesa, nici nu mă uitam. Ce, mă uitam numai pentru Benzar? Era prea mare efortul. Mă uit la fotbal dacă am un interes. Nu vedeţi că nu mă duc la meciurile Stelei. Acum, mă duc. Deja, simt şi eu că mai am o şansă la campionat. Când o să văd că nu mai am nicio şansă la campionat, nu mai am ce să caut acolo”, a spus Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net