Gigi Becali îl ceartă pe Moruțan: ”Stai și leșină pe teren dacă echipa are nevoie de tine”

Ultima actualizare:

    Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu
Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a dezlănțuit după egalul cu CFR Cluj, scor 1-1, la adresa lui Olimpiu Moruțan.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit în general de jocul echipei lui în meciul cu CFR Cluj şi de arbitraj, dar l-a criticat pe Olimpiu Moruţan pentru că a cerut să fie schimbat.

"Este intervenţie divină, dar să vedem cu ce scop. Ce vrea Domnul, noi nu ştim, aflăm la final. Dacă înainte de meci îmi spunea cineva, semnează aici, să nu se mai joace meciul ăsta şi mai dai şi şase puncte din anul următor pentru un egal, acceptam. Pentru că eram decimaţi. Şut a jucat cu infiltraţii. Aveam prea multe lipsuri. Vlad avea timp să reacţioneze la gol. Eu sunt convins că-i batem în ultima etapă, că o să fie toţi jucătorii apţi, în afară de Coman. Eu sunt mulţumit că a revenit Olaru, e jucător decisiv pentru noi. Nu găseşti fundaşi centrali, dai cu tunul şi nu-i găseşti. Voiam să-l schimb şi pe Tavi Popescu, că el nu se mai apăra. E obosit copilul ăla, dar nu aveai cu cine să-l schimbi. Când l-ai schimbat, de exemplu, pe Moruţan, că Moruţan a cerut el schimbarea, trebuie schimbat şi Tavi, dar nu aveai cu cine. Eu sunt mulţumit de echipă, s-a luptat, a făcut... Moruţan mi s-a părut bun, dar dacă te caută Milan şi toate echipele şi nu ştiu ce, nici nu ştiu, că nu au făcut nicio ofertă. Dar dacă tu ai 22 de ani şi tu zici că nu mai poţi, nu mai căuta, tată, dacă vrei să te duci la echipe mari! Stai acolo pe teren, leşină pe teren, când are nevoie echipa de tine! Că am fost eu prost. Că au zis la pauză, 15-20 de minute. Ce 15-20 de minute, mă? Are capul spart? Nu. Are piciorul rupt? Nu. Lasă-l, mă, să leşine! Să vedem, nu o să-i fie ruşine să leşine pe teren? Să se arunce pe teren, pe burtă, să stea? Dacă nu iau campionatul, ce să fac? Să-i împuşc pe CFR şi să-i împuşc pe ăia, ca să nu mai aibă cu cine juca? Fac şi eu ce pot. Am făcut şi eu ce am putut. Şi nu am făcut bine, am făcut chiar foarte bine. Mai am 3-4 jucători pe care pot să iau bani mulţi. N-am nicio ofertă. Ce puteam să fac, să mă duc să nivelez nisipul?", a declarat Becali, la Digi Sport, după cum informează news.ro.

FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3.

Pentru FCSB a marcat Tănase '19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă '90+3.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net