Gigi Becali a intrat în panică: ”Nu ştiu cum să fac să vând”

Ultima actualizare:

    Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu
Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost în formă maximă în acest început de săptămână. El a vorbit aproape o jumătate de oră la ProX, acolo unde a ”dat din casă” despre transferuri, dar și despre cantonamentul pe care vrea să îl facă începând de săptămâna viitoare. Omul de afaceri a recunoscut că încearcă să-și vândă vedetele la preț mai mic decât visa acum o lună sau două.

Gigi Becali a declarat că în acest moment nu vrea să mai cumpere nici un jucător. Din contră, nu știe cum să facă să vândă mai repede și mai profitabil vedetele pe care le are în lot. ”Să îl mai cumpăr eu pe Chindriş? Doamne fereşte! Acum eu nu ştiu cum să fac să vând, să aduc jucători de la echipa a doua, de ăia de 2.000 de euro, o mie. Păi ce, sunt nebun? Când a fost criza am pus barem zece mii şi am ieşit frumos din criză. Nu se ştie ce va fi şi pentru că nu se ştie ce va fi, cum să dau eu bani pe jucători? Ce, sunt puţin nebun? Nu, nu sunt puţin nebun, sunt puţin sănătos la cap, nu o iau razna. Acum, restrângere, ţac, ţac, ţac, ţac, gata, fac şi eu ca Hagi, aduc de la echipa a doua şi eu, gata s-a terminat cu nebuneala, că riscăm averea familiei pe fotbal”, a declarat Gigi Becali.

Omul de afaceri a recunocut că, deși acum două luni cerea 20 de milioane de euro pe Dennis Man, s-ar mulțumi și cu jumătate din această sumă dacă va reuși să găsească pe cineva interesat. ”Am cerut pe Man 20 de milioane de euro. Dacă mi-ar da pe Man zece milioane, l-aş da, sincer zic. Cer 15, dar dacă mi-ar da zece l-aş da. Vă spun vouă secretele mele. Dacă aş negocia cu ei, cer 15. Dar cel mai bine e să aştepţi până în vară, când încep transferurile. Eu am dat pentru Man, în Anglia, la două echipe, am dat o hârtie zilele trecute, că se poate negocia pentru 15 milioane de euro. Şi la Coman am dat în America, pentru nouă milioane de euro, 60 la sută din drepturi”, a explicat patronul FCSB.

Omul de afaceri și-a reafirmat intenția de a băga echipa în catonament, chiar dacă regulile o interzic în acest moment și dacă antrenorul Bogdan Vintilă nu știa nimic despre asta. ”Nu face Vintilă planul, planul îl fac eu când începe. FCSB va începe de săptămâna care vine. Vom face la clinică la mine toate testele şi intră toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare ca să nu mai facă nici păcate. Să stea, tată, în cantonament! Şi intră în cantonament toţi, cu bucătar, cu doctor, cu masor, cu preparator, cu antrenor, cu toată lumea, cu tot staff-ul. În Noaptea Învierii, cred eu - că eu cam cred bine - că Dumnezeu ne va ajuta şi tot poporul român va merge la biserică să-şi ia Lumină. Eu le dau liber să plece acasă în Noaptea Învierii. Stau două, trei zile, după care intră iar în cantonament. Tănase se antrezează deja la bază, el şi cu încă unul, cu Creţu mi se pare. Tănase se antrenează ca şi înainte”, a mai spus Becali.

Vrea să renunțe la Planic din vară

Chiar dacă a fost titular de drept în apărarea FCSB, sârbul Planic nu este deloc pe placul patronului Gigi Becali. Deși fundașul mai are contract până în vara anului viitor, omul de afaceri spune că îl va lăsa să plece liber când se termină actualul campionat, pentru că așa face și economie. ”Planic ia ajutor de şomaj. Dar când începe treaba nu o să ia bani? Nu trebuie să joace fotbal? Să stea Planic acolo, să vină să-i termin contractul, care e treaba? Lumea e închisă şi mie îmi arde de Planic, cu mofturile lui? La revedere! Aduc un copil de la echipa a doua. Contractul lui Planic este până la anul. Dar zic şi eu ca ei, e până acum şi scap de el, de salariul lui: 15.000 plus 10.000 taxele, 25.000, deci scap de 25.000, ce mai am nevoie de Planic?”, a mai spus Becali la ProX.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net