Gigi Becali: “Nu mă bag peste Reghe, dar eu am ultimul cuvânt”

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit cum se alcătuieşte primul 11 şi a anunţat că nu-l interesează titlul, ci banii din Liga Campionilor.

"Eu, cu Reghe, discutăm şi de două ori pe zi. Dar nu mă bag peste el. El ia hotărârea cu cine joacă. Comentăm împreună echipa, dar nu i-o fac eu. Eu dacă îi spun că nu vreau să-l bage pe Tade şi el vrea să-l bage, îl bagă. Eu nu mă bag peste el, dar eu am ultimul cuvânt.Contează foarte mult că lipseşte Marica, dar Chipciu îi va lua locul cu brio. L-am luat pe Enache, care este prea valoros. Hamroun este un jucător prea valoros pentru a-l ţine pe bancă. Pe Stanciu nu poţi să-l ţii pe bancă. Şi pe dreapta pot juca Popa, Chipciu sau Enache. Pe Marica l-am luat pentru meciurile mari din cupele europene. Eu cred că vom lua titlul. Pentru că de ce? Este prea mare diferenţa de valoare dintre noi şi celelalte echipe", a spus Gigi Becali la sport.ro.

Finanţatorul Stelei a comentat şi lupta pentru titlu: "Eu vorbesc numai în numele meu. Ceilalţi patroni de cluburi vorbesc în numele lor. Dacă ce îmi doresc eu pune presiune, este altceva. Niciodată nu mi-am dorit mai puţin decât titlul. Alteori, mi-am dorit situaţii care să fie bine pentru un club. Să vorbim despre Steaua. Eu vorbesc despre Liga Campionilor, de fapt, nu despre titlu. Pentru că pe mine mă interesează banii, nu titlul. Pentru că fără bani nu poţi să faci nimic. Pe mine nu mă mai interesează celebritatea, oamenii nebuni vor celebritate şi dau bani. Aşa am fost şi eu, dar nu mai sunt.Şi atunci vorbim despre reţeta financiară. Şi atunci îţi doreşti locul 1, ca să mergi în Ligă. Dacă nu se poate, atunci locul doi, că poate ai noroc. Şi dacă nu merge, locul 3. Cel mai negru scenariu este să fii pe locul 5, ca să te duci în Europa ca să faci reţetă financiară. Gândul meu este numai la titlu, numai că poţi să-l pierzi un an. Dar dacă îl pierzi, trebuie să nu pierzi reţeta financiară. Şi atunci mergi în Europa League, unde poţi să iei 8-10 milioane de euro. Cel mai scurt drum către Ligă este să luăm titlul. Se poate şi de pe locul doi, dar eu vreau toate cele trei trofee.

Eu nu o văd pe Dinamo o echipă care să ia titlul. O echipă pe care o domnini 60 de minute şi nu joacă fotbal, nu poţi să ai pretenţii la titlu. Nu poţi să câştigi campionatul fiind tot timpul pe contraatac, pe contraatac. Se poate să iei, nu ştiu. Dar noi jucăm fotbal şi atacăm".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net