Gigi Becali, război total cu Anamaria Prodan. Ultima decizie luată

Ultima actualizare:

    Gigi Becali este în război cu Anamaria ProdanFOTO: Sportpictures.eu
Gigi Becali este în război cu Anamaria ProdanFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali, patronul FCSB, arată în aceste zile o față pe care multă lume nu o credea posibilă. El a preferat să se certe la cuțite cu una dintre persoanele care l-au susținut cel mai mult în ultimii ani, impresarul Ana Maria Prodan, decât să-i recunoască meritele în transferul record al lui Man la Parma și să-i plătească un comision.

Pentru a se răzbuna până la capăt pe cea care s-a ocupat de noul jucător din Serie A de la începutul carierei, omul de afaceri a mai luat o măsură dictatorială: nici un jucător din lotul FCSB nu mai are voie să fie reprezentat de impresară. ”Anamaria Prodan a avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Toată lumea a rupt contractul! Ce înseamnă «forțat»? Eu nu pun condiții. Spun așa și faci. După jignirile alea nu se mai putea, nu mai avea rost! Ne facem de râs. Cum să mă jignești la mine în casă și să ai oameni aici în continuare? Nu mă interesează pe mine ce se interpretează. Eu comand dintotdeauna! Eu sunt altfel, nu sunt ca toată lumea. Eu sunt Becali și așa se face la mine. Cine lucrează cu mine, știe. FCSB înseamnă <<faci ce spune Becali>>! Și când eram certat cu Giovanni, lucrurile erau la fel! Eu spun, tu faci. Nu vrei, nu mai lucrăm. La mine nu e o companie modernă, e una mai conservatoare”, a declarat Gigi Becali, mândru de el, la Digi Sport.

Anamaria Prodan avea la FCSB mai mulți jucători, printre care cei mai reprezentativi sunt Andrei Vlad, Iulian Cristea sau Darius Olaru și, așa cum era de așteptat, nu a stat cu mâinile în sân. Ea e decisă să ceară despăgubiri dacă dorința lui Becali va deveni realitate. ”Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte. Dacă jucătorii Stelei au curaj și sunt bărbați, atunci ei merg la Gigi Becali și-i spun acestuia frumos: «Noi avem un contract, mergem cu el până la capăt»”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digisport.

Apoi, într-o declarație pentru as.ro, impresarul nu a mai rezistat și a spus tot ce crede despre patronul FCSB: „Cine este Becali? Un liliputan de 1,30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta? Omul se vede că a trăit cu oile, pe câmp. Poate să se îmbrace în cele mai scumpe haine, că face brânza în haine scumpe şi se șterge pe piept. Am tăcut de dragul jucătorilor, am încercat. El îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali? Săracul, e agramat! Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou. Îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuțe, nu are punctuație, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriașe ca să citești un mesaj pe care îl dă”, a spus Anamaria Prodan pentru as.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net