După o tăcere de câteva luni, care a coincis, deloc întâmplător, cu cea mai bună perioadă a FCSB din ultimii ani, patronul Gigi Becali nu a mai rezistat și a început să facă din nou declarații.


Printre altele, omul de afaceri a vorbit despre ofertele pe care le are pentru Dennis Man, jucător pe care pare decis să-l destabilizeze din punct de vedere psihic refuzându-i constant șansa de a semna cu o echipă din străinătate. ”Cred că Man va pleca primul. Pentru el am şi acum oferta de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează pentru că am refuzat-o şi am zis. Adică, de la 15 am scăzut la 14. Au zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca... I-am spus 14. Dacă da 14 pleacă, dacă dă 12, nu-l las”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Patronul FCSB s-a arătat mândru de fotbaliștii săi și deja își face calcule pentru titlu. ”Echipa a crescut, adică jucătorii pe care am dat milioane, trei milioane, două milioane, acum deja nu mai sunt copii. Ei sunt bărbați! Sunt bărbați, dar nu sunt chiar războinicii ăia de clasă, pe care îi voiam eu, dar vor deveni. Pe zi ce trece și pe lună ce trece ei devin mai războinici”, a declarat Gigi Becali la ProTV.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: