Gigi Becali revine pe ”bancă”. Teja deja știe echipa pentru etapa următoare

Ultima actualizare:

    Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu
Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu

Pacea și armonia dintre patron și antrenor au durat la FCSB exact 90 de minute. Plus prelungiri. De ieri, Gigi Becali a revenit ”pe bancă” și a început să-I dicteze formația lui Mihai Teja, cel căruia îi promitea cu cerul și pământul în decembrie că va avea mână liberă până la sfârșitul campionatului.

A fost de ajuns acel 1-1 de la Călărași, cu Dunărea, pentru ca Gigi Becali să uite tot ce a spus și să redevină acela pe care îl știm cu toții. ”Eu nu cred în Stoian. Nu cred că e mare fotbalist. Poate să spună cine o vrea şi cine n-o vrea. Nu cred, l-am văzut sâmbătă. Eu l-am luat pentru că mi-au spus alţii. Eu cred că am dat lovitura, şi o să vedeţi dacă mă pricep la fotbal, cu Matei. El e fotbalist de mare clasă. Când începi să faci formaţia, pune-i prima dată pe Matei şi pe Man şi după pune-i pe ceilalţi. Îl scrii pe Matei pe listă şi după pui ce vrei tu! Asta o să fie echipa Steaua de acum încolo! Ăsta e ordinul meu, scrie-l pe Matei pe tablă şi pune-l şi pe Vlad până aducem portar", a spus Gigi Becali pentru Pro TV, indicându-i deja lui Teja doi jucători din formula de start a meciului cu Hermannstadt, din etapa viitoare.

Chiar dacă de la egalul cu Dunărea trecuseră deja 24 de ore, Becali nu l-a uitat pe Bălgrădean, pe care îl consideră marele vinovat al ratării victoriei. „Cică Bălgradean e cel mai bun portar, dar când ne-a fost lumea mai dragă ne-a curățat. Un portar și doi fundasi centrali, asta trebuie să luăm noi! E urgent pentru că nu avem cu cine să jucăm”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali mai vrea și doi fundași

Gigi Becali nu e mulțumit nici de prestația fundașilor, așa că vrea să îi schimbe și pe ei. Asta deși de un an toată lumea îi spune că nu este acoperit pe acest post… "O să vină un portar și doi fundași, adică încerc să salvez să văd dacă se mai poate câștiga campionatul. Deja m-am interesat doi fundași centrali! Adică și ieri am vorbit la Gaz Metan, am mărit oferta de la 100.000 de euro la 150.000 de euro ca să-l aduc pe Cristea și să mai aduc pe încă unul. Să vină Cristea mai repede! Și mai aduc un fundaș central, pentru că noi nu avem fundași centrali. Unde ai văzut tu fundaș central în România să-l batjocorească Mediop?" a mai declarat Gigi Becali, pentru Pro TV.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net