Gigi Becali s-a îmbătat şi a dansat pe mese în clubul nepotului său

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Patronul Stelei a ajuns în iad! În cel "lumesc", aşa cum a caracterizat el discotecile. Gigi Becali s-a distrat de minune sâmbătă, în clubul deţinut de nepotul lui, în Mamaia. Şeful din Ghencea şi-a făcut de cap până dimineaţa şi n-a ţinut cont de nimic: a dansat pe mese, a băut şampanie cu lichior până nu s-a mai ţinut pe picioare şi le-a aruncat ocheade tinerelor din jurul său.

Gigi Becali a uitat că nu suportă barurile şi discotecile şi că este împotriva unor astfel de localuri, despre care spunea că "aparţin diavolului".

Patronul Stelei a vrut să se simtă din nou tânăr şi să încerce şi el senzaţiile pe care le au jucătorii lui atunci când sunt puşi pe distracţie. A­şa că s-a dus, împreună cu "a­­laiul" său, din care n-a lipsit cel mai petrecăreţ dintre foştii fotbalişti, Ionuţ Luţu, la clubul Ego, din Mamaia, deţinut de nepotul său, Lucian Becali. Şi ce chef a tras acolo!

Latifundiarul din Pipera s-a urcat pe mese și a dansat până  dimineaţa

simeon stalpnicul png

Omul cu banii din Ghencea a intrat rapid în atmosfera incendiară făcută de vedetele FHM. Becali s-a aşezat la o masă şi a comandat şampanie scumpă şi lichior de fructe.

Şi cum treceau minutele, aşa se goleau şi sticlele de şampanie. Spre dimineaţă, Gigi era deja euforic. Nu l-a mai interesat nimic, a golit masa şi s-a urcat la înălţime, pentru a dansa.

simeon stalpnicul png

Cei din jur au apreciat gestul patronului şi au aplaudat îndelung. După ce şi-a etalat calităţile de dansator şi le-a făcut cu ochiul tinerelor care treceau prin zona în care se afla, latifundiarul din Pipera a realizat că avea paharul gol.

Culmea, şi sticla de şampanie era tot goală, aşa că a plecat la "plimbare" prin club, pentru a-şi procura băutură. Nu a mers mult şi s-a oprit la o masă de lângă piscină.

Fără să le spună nimic tinerilor care stăteau la masă, a luat sticla de şampanie, şi-a pus în pahar, apoi s-a făcut nevăzut. După ceva timp, a revenit alături de "gaşca" sa. A mai încercat să ţină ritmul melodiilor care răsunau din boxe, însă alcoolul îi cam "luase" picioarele.

S-a chinuit degeaba să mai reziste. A cedat. Le-a dat "stingerea" şi celor cu care venise şi a plecat, cu greu, spre hotel.

Becali a băut şampanie de 15 milioane de lei sticla

Staţiunea Mamaia s-a îmbogăţit cu un nou club de lux, pe 29 iunie. Situat în Mamaia Nord, în apropiere de plaja Fratelli, EGO club-lounge-pool măreşte numărul ofertelor de distracţie de lux din staţiune.

Animatoarele sunt atracţia clubului EGO din nordul staţiunii Mamaia

simeon stalpnicul png

La inaugurarea oficială au fost prezenţi primarul Radu Mazăre, Andreea Esca, DJ-ul Alexunder Base, precum şi unul dintre consilierii regelui Arabiei Saudite şi alte vedete autohtone. Deşi în club intră câteva mii de persoane, bodyguarzii sunt foarte atenţi la clientelă şi triază "la sânge".

simeon stalpnicul png

Preţurile sunt pe măsura luxului: o şampanie Laurent-Perrier - din care a băut şi Becali - costă în jur de 15 milioane de lei o sticlă, o bere costă 15 lei, un suc - 10-15 lei, un pahar de whisky - 30 de lei, apa plată - 10 lei. Bărbaţii plătesc 30 de lei pentru intrare, iar fetele intră gratis.

Duminică s-a refăcut la umbră, lângă Adrian Sârbu

Becali s-a trezit cu greu a doua zi și și-a făcut apariţia pe terasa clubului abia spre orele prânzului.

simeon stalpnicul png

Îmbrăcat în alb din cap până în picioare și cu cămașa descheiată lejer, patronul Stelei s-a întreţinut cu bossul PRO TV, Adrian Sârbu, aflat și el la mare.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net