Gigi Becali s-a răzgândit: „Alibec va juca iar. Ce, sunt tâmpit?”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gigi Becali, patronul FCSB, nu se dezminte. Doar de patruzile a avut nevoie ca să se răzgândească în privința lui Alibec și dintr-un jucător exclus din lot, acesta va fi titular cu forța în meciurile viitoare.

”Poate e bine ce s-a întâmplat. I-am lăsat şi pe ceilalţi să fumeze pe la colţ. De acum încolo, orice fum de ţigară, 5.000. De acum, nu mai fumează nimeni. Nu mai fumează Alibec”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

El a precizat, în ceea ce priveşte situaţia lui Alibec, că a lăsat totul pe seama tehnicianului Nicolae Dică, dar totuși nu e chiar așa. "Mă bag la multe, dar la asta, nu. Am cerut detalii în fiecare zi despre cum se antrenează. Mi-au spus oamenii care se ocupă de partea fizică că după antrenamente el a spus singur «vreau să merg la sală». Oamenii sunt impresionaţi. Problema este mai mult cu acea pubalgie şi despre care a spus că a fost forţat să intre. Nu vrea să intre în teren decât dacă este sută la sută. Nu vrea să joace decât dacă poate lovi mingea cum trebuie”, a explicat Becali.

Denis Alibec s-ar afla,spune Becali, în atenţia unul club, așa că fotbalistul va fi reprimit la echipă. "Şi ieri am primit un telefon ca să se intereseze de Alibec, de la o altă echipă. Pe ăia nu îi interesează, l-au văzut şi nici nu ştiu, au zis că dacă a dat un picior unei uşi, nu e mare lucru. Îi interesează jucătorul Alibec, poate spun că face aşa dacă ia 20.000 de euro lună şi că, dacă are 1,5 milioane de euro pe an la ei, poate se comportă altfel. Probabil au alte metode de antrenament sau educaţie fotbalistică. Nu e mare lucru ce a făcut, până la urmă. Acum o săptămână a sunat un impresar care a stat 6 ore la birou ca să facă transferul în Anglia a fost ultima zi şi nu s-a putut. A zis că pe 9 noiembrie revine cu oferta de 10 milioane. Acum, îl dau pe 10 milioane. Ca să îl dau, el trebuie să joace meciul cu Beer Sheva de acasă. Dică o să îl primească; are mână liberă, dar cred că are înţelepciunea să facă ce trebuie. Ce facem, aruncăm 10 milioane pe foc? Dacă nu joacă cu Beer Sheva, o să îl impun eu! Dacă nu joacă la Bucureşti, cu Hapoel, îl iau eu de mână şi o să îl bag pe teren, îl prezint arbitrilor. Îmi bat joc de 10 milioane, ce, sunt tâmpit?", a declarat Becali.

Gigi Becali a dezvăluit şi primul "11" pe care îl va folosi Nicolae Dică la meciul de joi cu Hapoel Beer Sheva, din grupele Ligii Europa: Niţă - Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic - Nedelcu, Ov. Popescu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net