Gigi Becali se pregăteşte să spargă paharele de Revelion

Ultima actualizare:

    Gigi Becali, înfruptându-se la munte
Gigi Becali, înfruptându-se la munte

Au trecut doi ani de când Gigi Becali a uitat gustul pârtiei, al porcului pârlit şi al paharelor sparte. După gratii, latifundiarul din Pipera s-a consolat cu friptură de acasă şi cu rugăciune.

Se anunţă chef de chef în Poiana Braşov, acolo unde Gigi Becali îşi petrece sărbătorile de iarnă cu familia. S-a dat pe derdeluş, a tăiat porcul şi a gustat cu poftă din şoriciul proaspăt pârlit de săteni.

Apropiații ne-au mărturisit că Becali a vizitat stâna din Poiană, acolo unde se face cea mai bună brânză de burduf. S-au dus vremurile însă, în care Becali arunca cu banii în stânga şi în dreapta. Cine l-a colindat a primit doar „Hai, să trăieşti tată şi la mulţi ani”.

Îmbracat cu un cojoc şi geacă din blană, Becali s-a plimbat prin staţiune unde a primit numai cuvinte de laudă de la steliştii aflaţi în vacanţă.

Şi, ca în vremurile bune, în noaptea dintre ani, Gigi Becali are un ritual: sparge paharele să alunge ghinionul. Mai mult, latifundiarul a închiriat un sfert dintr-un hotel luxos şi aşteaptă cu nerăbdare petrecerea ca să uite de chinul prin care a trecut timp de doi ani.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net