Gigi Becali iar visează la zeci de milioane de euro. De data asta, presiunea s-a mutat de pe umerii lui Coman, Tănase sau Moruțan pe cei ai puștiului Octavian Popescu, văzut drept noua ”cloșcă cu puii de aur” a FCSB.


Patronul bucureștenilor a intervenit de mai multe ori în emisiunile de miercuri seară de la Digi Sport pentru a-și expune planurile de afaceri. Concret, săptămâna asta vrea nu 13 milioane de euro, cât se pare că ar fi oferit Juventus, ci 50 de milioane de euro! Dar numai dacă oferta nu vine de la Manchester City, pentru că atunci fotbalistul care nu a confirmat nici la naționala de tineret va costa 100 de milioane!

”Refuz propunerea de 13 milioane de euro pentru că e un jucător pe care poți lua 50. De prin Italia e oferta, Giovanni s-a ocupat. Mi se pare că Juve e echipa. Sunt mai multe cluburi care-l monitorizează. Dacă îl dau cu 13, înseamnă că nu o să mai iau niciodată 50. Dacă am o perlă și pot să iau 50, pentru că pot să iau 50, pentru că el e jucător de geniu, de ce să-l dau? De ce să iau 13 dacă pot să iau 50? Poate iau mai mult, că dacă-l țin trei ani, pot să iau 100 de milioane. La Man, atât era valoarea, până în 15.000.000, dar la Octavian Popescu e altceva, el e geniu. Fără muncă nu se poate, dar la el e mai mult geniu. Vreau 50.000.000 pe el, atât! Eu nu vreau nici 20%, nici nimic, vreau 50.000.000 de euro. El să mai joace doi ani în România”, și-a expus planurile de afaceri Gigi Becali la Digi Sport.

Visele patronului FCSB au fost spulberate, la același post, de fostul selecționer Anghel Iordănescu: „Nu este normal să ai pretenții să vinzi un jucător cu 15-20 de milioane. 50 de milioane? Cu club cu tot, cu echipament, cu firmă, cu Gigi Becali la un loc! Terminați cu glumele astea”, a declarat Nea Puiu.

 
 
Loading...