Gigi Mulțescu, declarație de dragoste pentru club: ”Pentru Dinamo fac orice”

Ultima actualizare:

    Gheorghe Mulțescu, un dinamovist pur-sângeFOTO: Sportpictures.eu
Gheorghe Mulțescu, un dinamovist pur-sângeFOTO: Sportpictures.eu

Revenirea lui Gigi Mulțescu pe banca tehnică a dinamoviștilor, în finalul trecutului sezon, nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea. Mișcarea s-a dovedit, însă, nu doar inspirată, ci a dezvăluit și ce mare dinamovist este tehnicianul.

În vârstă de 68 de ani, eroul ”câinilor” cu Hamburg, din 1983, trăiește doar pentru Dinamo. Iar de acest lucru s-a lămurit toată lumea după finalul meciului cu Hermannstadt, scor 1-1, din prima etapă a Ligii 1. La interviul de după partidă, Mulțescu a făcut cea mai sinceră declarație de dragoste pe care un om o poate face la adresa unei echipe. Întrebat cum va reacționa dacă va fi înlocuit cu Cosmin Contra pe banca tehnică, veteranul tehnician a replicat: ”Nu comentez despre altcineva. Încerc să-mi fac datoria și să scot maximum din ce am la dispoziție. Pentru Dinamo, accept orice, ca să fie în regulă. Le-am spus că da, mă dau la o parte dacă vine un alt antrenor. Ei sunt patronii acum”, a declarat Mulțescu. Iar vorbele lui nu aveau cum să nu meargă la sufletul fanilor, care ieri au postat un comunicat de susținere și de dragoste eternă față de tehnician.

Cert este că, deși este dată ca iminentă de câteva zile, numirea lui Cosmin Contra ca principal se tot amână, așa că tot Mulțescu este cel care conduce antrenamentele și care face tactica de joc.

Până la prezentarea noului antrenor, ieri a fost legitimat primul fotbalist străin din ”era spaniolă” a dinamoviștilor: mijlocașul polonez cu un nume de familie perfect pentru fotbal: Janusz Gol (34 de ani). Ultima oară la KS Cracovia, acesta a jucat de 8 ori pentru naționala Poloniei și a mai evoluat, printre altele, la Legia Varșovia, cu care a cucerit titlul în 2013 și trei Cupe, în 2011-2013, sau Amkar Perm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net