Gigi Mulțescu e nemulțumit de modul în care LPF a programat pe FC Dinamo

Ultima actualizare:

    FC Dinamo s-a impus la VoluntariFoto: sportpictures.eu
FC Dinamo s-a impus la VoluntariFoto: sportpictures.eu

Antrenor la FC Dinamo, Gigi Mulțescu spune că jucătorii săi nu pot juca din două în două zile după ce au stat două săptămâni în carantină

Gruparea alb-roșie a depășit un prim obstacol în tentativa sa de a se salva de la retrogradare, impunându-s (2-1) pe terenul lui FC Voluntari. Până în 18 august, ea urmează să dispute alte 6 meciuri, toate cu implicații asupra clasamentului final.Poreclit SMURD fiindcă s-a specializat în salvarea de la retrogradare a unor formații de fotbal de la noi, Gigi Mulțescu a re-debutat la Dinamo cu o victorie. Și nu și-a ascuns satisfacția după meciul cu FC Voluntari: „Este aer curat. Oxigen. Aveam nevoie de trei puncte ca de aer. Sunt cu atât mai mult preţioase pentru că au fost obţinute contra unei echipe foarte bune. Și noi am stat trei săptămâni în carantină... O parte dintre cei mai valoroşi jucători au plecat. Ne-am antrenat cum ne-am antrenat... Am apelat la toate resursele. Experienţa mă ajută şi secunzii m-au ajutat foarte mult.  Au avut un rol esenţial, poate mai mare decât al meu”, a spus tehnicianul pentru televiziunile care au transmis disputat.„Principalul” de la FC Dinamo nu și-a ascuns nemulțumirea față de programul pe care îl are formația sa în continuare: „Este inadmisibil să fim programaţi în halul ăsta! Nu se poate la două zile! O echipă care a stat atât în carantină... Jucătorii nu s-au adaptat la efort. Sunt afectate organele vitale. Ce facem? Aşteptăm să cadă unul pe teren? Faceţi ceva! Cine trebuie să facă. Alte ţări au avut mai multă înţelegere sau respect pentru cetăţenii lor.  Franţa a închis. Austria a închis. Noi ce vrem să facem? Să omorâm jucătorii?”, a spus Mulţescu, care a reluat ideea și în conferința de presă: „Am mari îndoieli şi frică. Din două în două zile... Nici dacă eram pedepsiţi la ocnă pentru vini foarte grave nu se întâmpla aşa”.

Gigi Mulțescu nu l-a iertat nici pe Teja

Mulțescu nu l-a menajat nici pe omologul său de la Voluntari. Mai precis, a fost deranjat de faptul că Mihai Teja a spus că nu i se pare normal ca ultima rundă din Play-Out-ul Ligii 1 să se dispute abia în 18 august. Adică după ce Dinamo își va juca restanțele. „Acum câteva zile a spus «De ce trebuie să aşteptăm noi după Dinamo?». El a antrenat-o pe Dinamo. A mâncat o pâine de aici. I-am spus «Nu ai voie să vorbeşti aşa!». Eu nu spun un cuvânt de Voluntari, pentru că am lucrat şi eu aici. Am mâncat o pâine şi îi respect. Pe oamenii de aici îi respect. Nu se poate! Nici nu s-a uscat bine semnătura pe carnetul de antrenor şi deja a început cu... I-am spus «Mai uşor, că ţi-ai luat viteză! S-au umflat muşchii pe tine şi nu e în regulă»", a spus Mulțescu pentru Telekom Sport.

Chindia Târgoviște e prima retrogradată

Învinsă la Iași, de Politehnica, prin golul înscris de Passaglia în minutul 48, din penalty, Chindia Târgoviște nu mai are nicio șansă să evite retrogradarea în Liga a 2-a. Gruparea dâmbovițeană mai are trei meciuri de disputat și este la 9 puncte de formația lui Mircea Rednic, aflată pe loc de baraj. Chindia revenise în Liga 1 în urmă cu un an. 

Programul lui FC Dinamo:

4 august, cu Hermannstadt (acasă)

6 august, cu Chindia (acasă)

9 august, cu Hermannstadt (deplasare)

12 august, cu Chindia (deplasare)

15 august, cu Sepsi (deplasare)

18 august, cu Viitorul (acasă)

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net