FCSB pare să fie un Real Madrid al României în materie de transferuri, sau mai exact Gigi Becali un fel de Flroentino Perez. Asta pentru că preşedintele spaniolilor a spus de multe ori public că el nu dă bani mulţi pe fundaşi, oricât de descoperit ar fi pe aceste posturi, ci doar pe jucători ofensivi. Latifundiarul pare să procedeze la fel, deşi n-are ce să facă cu toţi şi nici nu-i trebuie!


Roş-albaştrii au în acest moment cel mai în formă atacant din Liga 1, Harlem Gnohere, care cu 10 goluri e şi golgheterul campionatului. Lângă el mai trebuie să-şi facă însă loc, Denis Man, Florin Tănase şi Florinel Coman, jucători ofensivi care nu pot sta pe bară dacă Gigi Becali vrea să-i facă repede mari şi să-i vândă pe bani buni. La toţi se adaugă şi Denis Alibec, care în ciuda formei slabe pe care o traversează este de aşteptat să revină şi să fie forţat cât trebuie pentru că două milioane de euro nu se aruncă aşa uşor pe fereastră. Nicolae Dică are şi aşa destule probleme în rotaţia acestui nucleu de jucători ofensivi, mai ales că Budescu nu acceptă să fie rezervă nici în Cupă, William de Amorim e supărat că nu primeşte minute, iar Filipe Teixeira vrea să iasă din postura de închizător şi să joace mai sus. În această conjunctură ce face Gigi Becali? Ei bine, mai caută atacanţi! Ce să facă cu ei şi unde să-i pună să joace, nu ştie nici el exact!

Nemec şi Omrani au marcat de câte două ori

Cert este că negociază de ceva timp cu slovacul lui Dinamo, Adam Nemec, care îl amână pentru că aşteaptă o ofertă din străinătate, cu CFR-istul Omrani, pe care e gata să plătească o sumă fabuloasă pentru Liga 1, dar şi cu fostul golgheter, Raul Rusescu, liber de contract. Culmea, toţi la un loc au patru goluri marcate, nici jumătate din câte a înscris Gnohere.

758186-14199639-10153681533701205-8516313442196384249-n.jpg

Omrani a jucat cinci ani la Marseille, dar la CFR nu a rupt gura târgului. Totuşi, lui Becali îi place de el şi îl vrea alături de Coman, ALibec şi Gnohere
Foto Click!

„Pe Omrani m-a sunat impresarul, m-a întrebat dacă-l vreau şi am zis da. CFR vrea un milion de euro, dar impresarul a zis ca poate pleca liber la iarnă. Nemec aşteaptă ceva din străinătate, altfel va accepta oferta mea. Pe Rusescu îl aduc imediat dacă vrea şi Dică”, a declarat Gigi Becali. Între timp, în apărare, Bălaşa se dă cap în cap cu Larie, Planic sare pe sub minge, Enache nu reuşeşte o centrare într-un meci din banda dreaptă, Morais e umbra celui de la Astra, iar Momcilovic nu ştie încă dacă e fundaşul central sau stânga.

Niţă, singura certitudine, dat afară!

Pentru Gigi Becali a devenit o obsesie tragerea pe linie moartă a celui mai bun portar din campionat, Florin Niţă, şi înlocuirea lui cu Andrei Vlad. Patronul vrea asta pentru ca obligativitatea folosirii jucătorului sub 21 de ani să fie îndeplinită de goalkeeper, iar Nicolae Dică să nu mai aibă restricţii de vârstă în alcătuirea echipei din câmp. Mutarea s-ar putea să-l coste însă foarte scump, portarul în vârstă de 18 ani având doar trei meciuri oficiale în toată cariera sa la seniori.

nita-8962161515115.jpg

Niţă este singurul portar din Liga 1 chemat la echipa naţională
Foto Click!
 
 
Loading...