Gino Iorgulescu candidează împotriva lui Dragomir: "Nu putea să participe singur şi să fie pe locul doi!"

Ultima actualizare:

    Gino Iorgulescu
Gino Iorgulescu

Fostul conducător al celor de la FC Naţional, Gino Iorgulescu, şi-a depus azi candidatura la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal, alegerile fiind programate la data de 14 noiembrie. Deşi, Dragomir s-a împotrivit, Iorgulescu a găsit o cale să-şi depună dosarul.

"A fost o surpriză pentru toată lumea pentru că am reuşit să-mi depun candidatura. În statut se menţionează ca termen de depunere 15 zile, dar nu se specifică expres zile lucrătoare. Şi în astfel de condiţii m-am încadrat în termen. Mi-am depus candidatura, nu am mai avut nevoie de o derogare de la domnul Dragomir. Acum, dacă dânsul va câştiga alegerile, măcar va câştiga împotriva unui candidat, pentru că nu putea să participe singur şi să fie pe locul doi", a declarat Iorgulescu.

"Iar cel mai mare lucru care mă deranjează şi trebuie să-l fac este recredibilizarea fotbalului. Lumea a început să nu mai aibă încredere şi să vină la stadion şi trebuie făcut ceva. Trebuie să aibă loc o schimbare şi la FRF şi la LPF, peste tot", a mai spus acesta.

Gino Iorgulescu a încercat şi vineri să-şi depună candidatura, dar Dragomir, cel care conduce LPF din 1996, a anunţat că termenul limită pentru depunerea candidaturilor a expirat.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net