Giovani Becali a ieşit din închisoare! A fost eliberat condiţionat

Ultima actualizare:

    Giovani Becali a fost condamnat în martie 2014
Giovani Becali a fost condamnat în martie 2014

Zi istorică în familia Becali! Tribunalul Ilfov a dispus eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali. Fostul impresar FIFA a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poartă Albă, înainte de a-şi fi ispăşit pedeapsa, de 6 ani şi 4 luni, primită în ''Dosarul Transferurilor''. Iniţial, Judecătoria Sectorului 4 i-a respins cererea, dar Becali a contestat decizia la Tribunalul Ilfov.

Becali a părăsit miercuri după-amiază (14 septembrie) penitenciarul de la Poartă Albă, fiind preluat de o limuzina cu număr de Constanţa. Potrivit www.stirileprotv.ro fostul agent nu a răspuns la întrebările ziariştilor şi s-a grăbit să se urce în maşină. Giovani Becali a fost încarcerat în martie 2014, însă a ieşit din închisoare pentru că are peste 60 de ani şi a fost recompensat cu 90 de zile, deoarece a muncit şi a scris trei cărţi considerate lucrări stintifice. Becali s-ar putea întoarce însă după gratii, dacă va fi condamnat în dosarul în care este judecat, pentru că împreună cu fratele său şi cu Cristi Borcea ar fi cumpărat bunăvoinţa unei judecătoare.

Fostul impresar Ioan Becali a executat doi ani şi şase luni din pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare primită în "Dosarul Transferurilor".

"Nu vreau să mor în penitenciar. Vreau să mor în braţele familiei. Am scris trei cărţi într-un an, nu în cinci zile ca alţii. Sunt cărţi scrise din viaţa mea. Am mare încredere în judecători. M-am comportat bine. Comisia cred că a observat comportamentul meu", declara Ioan Becali în iulie, la Judecătoria Sectorului 4.

Ioan Becali e al şaselea condamnat în "Dosarul Transferurilor" care părăseşte închisoarea, după George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu. După gratii au mai rămas doar Cristi Borcea şi Victor Becali, fratele lui Giovani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net