Gnohere nu mai vrea să audă de Dinamo! Pleacă din România!

Ultima actualizare:

    Gnohere
Gnohere

Atacantul Harlem Gnohere a fost trimis la echipa a doua a roş-albilor pentru că nu şi-a prelungit contractul. "Bizonul" a anunţat că abia aşteaptă să plece de la echipă şi nu va mai juca în Liga I.

"Totul este ok, mai puţin ceea ce s-a întâmplat ieri (nr. a fost trimis la echipa a doua). Dar eu sunt în regulă, nu îmi rămâne decât să muncesc din greu pentru a încerca să revin la prima echipă. Nu credeam că se va ajunge aici.

Totul se întâmplă din cauză că nu am semnat prelungirea contractului. Dar am vrut să văd ce se întâmplă, ce ofertă îmi vor face, și am decis să nu continui pentru că sunt lucruri greu de acceptat. Dinamo este un club pe care l-am apreciat chiar din momentul în care am venit aici, care m-a ajutat să vin în România, dar acum ar trebui să mă înțeleagă și pe mine şi dacă nu semnez contractul să nu mă trimită la echipa a doua. Este prima dată când mi se întâmplă așa ceva de când joc fotbal.

Adevărul este că nu cădem de acord asupra salariului. Au avut ocazia să mă transfere. Așa cum unii jucători au primit șansa de a pleca, precum Anton sau Mevlja la cluburi importante din Spania și din Rusia, puteau să mă înțeleagă și pe mine. Am 28 de ani, vreau să am șansa să evoluez într-un campionat precum cel al Spaniei.

Nu există nicio șansă să semnez prelungirea contractului, indiferent de ce s-ar întâmpla, pentru mine Dinamo este un capitol încheiat. Nu mă gândesc decât să plec din România ca să pot juca fotbal liniştit. Şi famjlia mea a avut de suferit pentru că s-au întâmplat anumite lucruri", a spus Gnohere la Dolcesport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net