Cu 18 goluri marcate în acest sezon, Sergiu Arnăutu este cel mai bun marcator al "lupilor galbeni" și al seriei a 3-a din Liga3. El are un tatuaj special pe antebraţul stâng.


Autorul unui hattrick de senzație contra Alexandriei în urmă cu două etape, meci care i-a distanțat la 7 puncte pe "lupii galbeni" de principalii rivali la promovarea în Liga2, Sergiu Arnăutu se poate lăuda cu un look special. Are tatuat chipul băiatului său pe antebrațul stâng. 
Lansat în fotbalul mare chiar la Ploiești, vârful de 27 ani a revenit în acest sezon la marea sa dragoste după o lungă pribegie prin Liga1 și Liga2 și o experiență în Moldova la Tiraspol. În 2015, Arnăutu a fost foarte aproape să ajungă la CFR Cluj după un sezon bun la Juventus București cu Eugen Trică la comandă. Acum, Arnăutu speră să promoveze cu Petrolul în Liga1, echipă aflată la 4 puncte în fața ocupantei locului secund Voința Turnu Măgurele. 
"Cred sincer că este posibilă promovarea succesivă în Liga1, au fost cazuri recente precum Juventus sau Hermannstadt. Avem toate condițiile necesare la club, sprijinul unor suporteri fantastici, tradiție și jucători de valoare. Am avut mai multe vise în fotbal, dar nu s-au realizat, însă acum sper să îmi îndeplinesc această mare dorință de a juca în tricoul echipei mele favorite în Liga1", spune golgheterul Petrolului.
Atacantul și-a tatuat chipul băiețelului pe mănă și spune că tatuajul îl ajută. În momentele grele se uită la el, iar atunci când înscrie îl pupă în semn de mulțumire. "Am o familie minunată și timpul liber îl aloc lor în totalitate. Mi-ar place ca băiețelul meu să facă fotbal, dar momentan nu îi place și îl voi lăsa pe el să decidă. Înaintea meciurilor importante, cu presiune, mă uit la tatuajul cu el și mă motivează. Mă ajută să mă concentrez să lupt și pentru el", spune cu emoție Sergiu Arnăutu.

tatuaj_fotbalist_petrolul.jpg

tatuaj fotbalist arnautu
Arnautu si-a tatuat chipul copilului pe antebrat

Ilie Oană, omagiat pe stadionul care îi poartă numele
În ziua meciului cu Voinţa Turnu Măgurele, pierdut vineri acasă de "lupii galbeni" cu 1-3, s-a împlinit un sfert de secol de la trecerea în nefiinţă a legendarului Ilie Oană, tehnician sub comanda căruia Petrolul cucerea titlul în 1958 și 1959. Momentul a fost marcat de către fanii „găzarilor” cu un banner arborat, la Peluza a II-a, întreg stadionul scandând, mai apoi, numele celui după care, de altfel, a şi fost denumită arena ploieşteană.
 
 
Loading...