Golgheterul "sarmale" a luat galben ca să-şi vadă soţia născând. Vezi cum s-a scuzat perla dorită de Becali la Steaua!

Ultima actualizare:

    ”Messi” din Liga IFoto: sportpictures.eu
”Messi” din Liga IFoto: sportpictures.eu

Astra a câştigat cu Oţelul Galaţi, scor 4-1, şi are asigurată calificarea în preliminariile Ligii Europa. Giurgiuvenii lui Marius Şumudică vor merge la "U" Cluj, în următoarea deplasare, demotivaţi şi fără mulţi titulari. Unii sunt indisponibili după nişte strategii deamatori.

Constantin Budescu a marcat şi el în poarta moldovenilor, dar a luat stupid un cartonaş galben, care îl suspendă pentru deplasarea de pe Cluj Arena din cauza cumului. Mijlocaşul care e pe lista priorităţilor Stelei la vară, n-a avut niciun trac să recunoască însă motivul pentru care nu şi-a dorit să joace în penultima etapă a campionatului. "Nu voi juca la Cluj. Indiferent dacă luam sau nu cartonașul galben, nu puteam juca în acest meci. Mă aștept în orice zi ca soția mea să nască și este o distanță prea mare și eu nu pot ajunge. Îi dedic ei golul și viitorului nostru copil", a afirmat senin internaționalul român. Aşa se joacă în Liga I, până când îţi atingi obiectivele, iar apoi se poate intra prematur în vacanţă. Fără aprobare, bineînţeles.

Cât despre victoria cu Oţelul, fotbalistul a spus că a fost obţinută în condiţii speciale. "Suntem foarte bucuroși că s-a schimbat jocul de când a venit domnul Șumudică. Jucăm foarte bine și este un lucru bun faptul că ne-am apropiat de podium. Domnul Șumudică a demonstrat că este un antrenor foarte bun, pe oriunde a fost a avut rezultate foarte bune. În proporție foarte mare suntem calificați în Europa League. Ne-au ajutat și celelalte rezultate", a declarat atacantul de 26 de ani.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net