Alături de Bokila şi Oliva, Rivaldinho a fost pus pe lista de transferuri a clubului din Ştefan cel Mare.


Dinamoviştii au început pregătirea de iarnă la Săftica, însă trei dintre jucătorii importanţi ai echipei au fost scoşi în afara lotului şi trimişi să se antreneze separat. „Victima” cea mai notabilă este brazilianul Rivaldinho, fiul fostului mare fotbalist Rivaldo. Golul marcat vara trecută în poarta lui Bilbao pe „Arena Naţională” va rămâne astfel punctul de referinţă pentru aventura lui Rivaldinho la Dinamo.

Per total, sud-americanul a dat şase goluri într-un sezon şi jumătate în tricoul alb-roşilor, dar n-a strălucit aşa cum s-ar fi aşteptat şefii clubului. De altfel, ultima sa reuşită a fost consemnată la mijlocul lunii septembrie, într-un meci cu Craiova, prea puţin pentru a satisface pretenţiile de play-off ale dinamoviştilor.

Alături de Rivaldinho, antrenorul Vasile Miriuţă a renuţat la alţi doi jucători, congolezul Bokila şi argentinianul Oliva. Africanul de 29 de ani a punctat o singură dată în 12 meciuri, fiind o umbră a atacantului care făcea furori la Petrolul în urmă cu câteva sezoane. Fără Rivaldinho şi Bokila, atacul lui Dinamo a rămas deocamdată pe umerii slovacului Adam Nemec, aflat şi el pe picior de plecare.

În ceea ce-l priveşte pe mijlocaşul argentinian Oliva, acesta va pleca de la Dinamo fără nici un gol marcat, în ciuda faptului că a avut destule oportunităţi de a juca.

loading...
Loading...
Citeste tot despre: