Greu cu Reghe`. Hagi a fost învins de Steaua

Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi n-o lua el salriu, dar la scadenţă vin banii din transferuri
Gheorghe Hagi n-o lua el salriu, dar la scadenţă vin banii din transferuri

Steaua Bucureşti (FCSB) a învins luni în deplasare cu scorul de 1-0, echipa condusă de Gică Hagi, FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii 1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Jugurtha Hamroun, în minutul 3.

Meciul condus de Alexandru Tudor a fost unul cât se poate de antrenant. Steliştii au întrat mai bine în meci şi după o pasă a lui Varela, Hamroun a străpuns apărarea visătoare a celor de la Viitorul şi l-a învins pe Buzbuchi cu un şut din acţiune plasat la colţul lung. Ocaziile au alternat apoi la cele două porţi până în minutul 60. Paul Papp a fost eroul negativ al partidei, acesta reuşind să primească din partea arbitrului Alexandru Tudor două cartonaşe galbene în 10 minute, fiind trimis la vestiare mai devreme. Terenul s-a înclinat apoi spre poarta apărată de Niţă, un portar aflat într-o zi mare. Florin a scos absolut tot şi a adus trupei din Ghencea victoria.

Reghecampf: Trebuie să încercăm să câştigăm următoarele meciuri

Reghecampf se află la al doilea mandat la Steaua şi vrea să câştige şi Cupa României
Reghecampf se află la al doilea mandat la Steaua şi vrea să câştige şi Cupa României

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni seară, că echipa sa trebuie să câştige toate meciurile până la finalul acestui an, subliniind că din iarnă trebuie făcută o analiză amănunţită. "Trebuie să încercăm să câştigăm următoarele meciuri şi să facem o analiză amănunţită în iarnă. Suntem pe final de prima parte a sezonului, ne descurcăm, nu sunt supărat pe Paul Papp. Consider că pprimul galben l-a primit foarte uşor, dar este decizia arbitrului. Paul trebuie să înveţe din aceste greşeli şi să fie mai atent. Tade cred că a alergat cel mai mult din echipă, nu a marcat, dar a făcut multe lucruri bune. Şi în Cupă va fi foarte greu, vom vedea, încercăm să mergem mai departe", a declarat Reghecampf la Digisport.

Hagi: Meritam mai mult, am dominat Steaua


    Gheorghe Hagi nu mai zâmbeşte după confruntarea cu RegheFoto Click!
Gheorghe Hagi nu mai zâmbeşte după confruntarea cu RegheFoto Click!

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, luni seară, că FC Viitorul ar fi meritat să marcheze în meciul cu Steaua, scor 0-1, din Liga I, subliniind că jucătorii săi au dominat meciul din etapa a XXII-a. "Meritam mai mult, puteam să marcăm goluri. Noi trebuia să fim mai lucizi în faţa porţii. E greu să vorbim când pierzi, dar mergem înainte, creştem de la meci la meci.Va veni şi ziua când o să-i batem. Jucăm din trei în trei zile, creştem, căpătăm experienţă şi o să fim buni. Ne-am creat ocazii, am făcut ce trebuia, puteam să marcăm. Dar nu stăm să ne lamentăm, nu stăm ca alţii să plângem la televizor. Am dominat Steaua şi vom vedea", a declarat Hagi la Digisport.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net