Grevă la Pandurii: "Nici nu ştiu cum să-i fac să se prezinte la antrenamente!"

Ultima actualizare:

    Petre GrigoraşFoto: Mediafax
Petre GrigoraşFoto: Mediafax

Antrenorul Petre Grigoraş a anunţat că jucătorii săi vor să intre în grevă din cauza restanţelor financiare.

"Trecem prin momente grele și din alte punte de vedere și noi și jucătorii am ajuns cam la limita răbdării cu situația delicată care există la club. Săptămâna aceasta așteptăm niște răspunsuri, să vedem cum se va rezolva, pentru că deja a trecut mult și orice are o limită. Nu știu cum o să mai fac să îi motivez pe jucători, sau să îi fac să se prezinte la antrenament și să dea randament. Nu știu dacă cuvântul grevă e cel mai potrivit, dar e clar că se va lua atitudine. Am reușit să îi motivez până acum, dar va fi foarte greu, de acum înainte", a spus Grigoraş.

Antrenorul celor de la Pandurii a continuat: "Nu m-am gândit să plec, nu e asta o soluție. Cei care răspund de situația clubului trebuie să găsească o alternativă. Dacă plec eu, vine altul, credeți că dacă plec eu o să apară un investitor cu nu știu câte milioane, să plătească datoriile? Dacă ar fi așa, ar fi foarte simplu".

"Au intrat în insolvență echipe care aveau datorii de zeci de milioane de euro și a fost o soluție. Am înțeles că, la Pandurii, datoriile ar fi de un milion și ceva de euro. Mi s-ar părea destul de drastic să se intre în insolvență din cauza acestei sume. Dacă erau datorii de 10-20 de milioane, poate că era o soluție de redresare, dar nu ar fi o soluție nici pentru cei din club, nici pentru jucători, spăm speră că nu se va ajunge la această. Promisiuni sunt de când am venit, dar au rămas la acest stadiu", a mai spus acesta.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net