Grigoraş şi Mutu se ceartă ca la uşa cortului: "El nu aleargă!"

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu, antrenor-jucător la ASAFoto Click!
Adrian Mutu, antrenor-jucător la ASAFoto Click!

Petre Grigoraş a fost demis de la ASA Târgu Mureş după doar două meciuri, e drept, ambele pierdute. Tehnicianul regretă că nu mai are şansa să intre în play-off şi chiar să se bată la cupele europene şi aruncă totul pe jucătorii l-au curăţat.

Acesta crede că fotbaliştii în vârstă şi nepregătiţi fizic sunt problema la ASA şi a mai spus-o o dată răspicat.

"Cred eu că având un lot de juniori, trebuia să îi integrez tactic", a spus Grigoraş mai întâi ironic, continuând serios. "Aveam jucători de peste 35 de ani, nu pot să îi învăţ ca la grădiniţă cum să stea pe teren. M-am raportat la jucătorii pe care i-am avut. Eu când am ajuns la Târgu Mureş, am fost primit foarte bine. Jucătorii erau plictisiţi de tactica pe care o aveau înainte. Eu nu am schimbat niciun jucător, unul singur s-a schimbat. Ca să poţi să faci o tactică aşa cum vrei tu, trebuie să poţi să alergi. Au alergat, dar nu cred că atât cât ar fi trebuit. Poate am greşit şi eu. Nu pot să fac o echipă care să facă pressing, pentru că trebuie efort. Am cedat în a încerca să jucăm ceea ce mi-aş fi dorit.

Nu dau în nimeni, dar să nu dăm că nu am lucrat tactic. Aveam 7 jucători de peste 31 de ani. Când depinde de un meci dacă ajungi în play-pff, nu mai ai nevoie nici de antrenor, dacă ai valoare. Nu este munca mea, dacă ajung ei în play-off. Dacă se va ajunge, este munca echipei. Am văzut si eu niste imagini cu Mutu, în picioare. L-am înlocuit, a fost decizia mea. Nu am văzut să dea indicaţii şi oricum nu s-a văzut în joc. Mulţi jucători au tendinţa să facă asta. Nu a fost o situaţie plăcută, dar nu e ceva ieşit din comun.Nu e adevărat că Mutu nu venea la antrenamente. A avut o dată o problemă, dar m-a sunat şi pe mine. De două ori s-a întâmplat. S-a antrenat aşa cum a putut. Nu am avut niciun conflict cu Adi Mutu", a declarat Grigoraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net