„Guriţă” a ajuns la vorba lui Hagi! Lista convocaţilor lui Contra

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra
Cosmin Contra

Selecţionerul Contra nu l-a mai convocat pe fundaşul Nedelcearu, cel despre care patronul Viitorului a spus că nu merită să joace la naţională.

Cosmin Contra a anunţat o listă preliminară de stranieri pe care se va baza la meciurile cu Muntenegru şi Serbia din Liga Naţiunilor. Printre ei nu se mai află „beţivul” Nedelcearu, intrat recent în gura lui Gică Hagi.

Ionuţ Nedelcearu a fost până acum unul dintre favoriţii selecţionerului Contra, cei doi cunoscându-se foarte bine din perioada în care au colaborat la Dinamo. În acest an, fundaşul ajuns între timp în Rusia, la UFA, a fost chemat la ambele acţiuni de verificare ale naţionalei, în martie şi în iunie, dar va lipsi acum la „dubla” oficială cu Muntenegru şi Serbia, de la 7, respectiv 10 septembrie. Poate că unul dintre motivele care l-au făcut pe Contra să renunţe la Nedelcearu a fost reacţia acidă a lui Gică Hagi din urmă cu câteva luni. “Am văzut un jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta e realitatea”, a declarat patronul şi antrenorul Viitorului înainte de meciurile amicale cu Chile şi Finlanda.


    Ionuţ Nedelcearu
Ionuţ Nedelcearu

Titularizat de Contra împotriva sud-americanilor, Nedelcearu i-a dat apă la moară lui Hagi, fiind unul dintre cei mai slabi tricolori. Totuşi, la echipa de club (locul 6 în Rusia în sezonul trecut), stoperul de 22 de ani se descurcă destul de bine şi e titular indiscutabil.

Dacă Nedelcearu e “surpriza” de pe lista absenţilor, surpriza pozitivă e convocarea lui Alex Maxim, mijlocaşul echipei germane Mainz urmând să revină la naţionala României după o pauză de un an. La finalul acestei săptămâni, Maxim a dovedit că e în formă, reuşind să marcheze două goluri într-un meci din Cupa Germaniei.

Lista stranierilor lui Contra:

Portari: Tătăruşanu (Nantes), Pantilimon (Nottingham Forest), Niţă (Sparta Praga), Lung (Kayserispor)

Fundaşi: Săpunaru (Kayserispor), Chiricheş (Napoli), Moţi (Ludogoreţ), Toşca (Real Betis)

Mijlocași: Marin (Standard Liege), Stoian (Crotone), Anton (Anji), Chipciu (Sparta Praga), Rotariu (AZ Alkmaar), Stanciu (Sparta Praga), Bicfalvi (Ural), Budescu (Al-Shabab), Maxim (Mainz)

Atacanți: Keşeru (Ludogoreț), Băluţă (Slavia Praga)

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net