Hagi, despre fiul său: "A pierdut un an şi jumătate din carieră"

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi
Ianis Hagi

Gică Hagi vrea ca Ianis să plece de la Fiorentina fiindcă e doar o rezervă. El ar prefera un club mai puţin important, dar unde mijlocaşul de 19 ani să fie titular.

"Căutăm o soluţie. Nu i s-au dat şanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de faţă, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat aşa. El a pierdut un an şi jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani. Când nu joci dispari de pe piaţă. El a muncit, dar nu i s-a dat şansă", a spus Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Apoi, a continuat: "În vară a fost printre cei mai buni din amicale, în primii şase ca note în La Gazzetta dello Sport. Situaţia lui e foarte delicată acum, a pierdut ritmul, intensitatea. Îmi pare rău, dar asta e".

Hagi l-ar lăsa pe Ianis la Pescara, în liga a doua italiană, deşi recent a negat varianta ca fiul său să joace în campionate inferioare. "Nu excludem nimic. Am zis doar aşa, fiindcă media o luase într-o direcţie exagerată. Directorul sportiv de la Fiorentina a fost de acord că ceva trebuie făcut. Unde eram eu înainte de '94? Jucam în Serie B şi am fost cel mai bun la Mondial. Trebuie să ştii să scoţi ce e mai bun din fiecare moment, oricât de greu ar fi. Şi să nu-ţi pierzi pasiunea, plăcerea", a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net