Hagi jr. a debutat sub privirile "Regelui"

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi (în albastru) a debutat în Liga I la 16 ani
Ianis Hagi (în albastru) a debutat în Liga I la 16 ani

România suspină de ani buni după un jucător de geniu cum a fost Gheorghe Hagi, dar puştiul minune n-a putut fi descoperit încă. «Regele» ne mai ajută însă o dată şi ni-l oferă pe fiul lui Ianis, în vârstă de doar 15 ani. 

Adolescentul născut la Istanbul e creaţia şcolii de fotbal a tatălui său şi de un an stă în anticamera echipei de Liga I, Viitorul. Hagi nu l-a forţat însă pe Ianis şi l-a debutat abia zilele trecute, într-un amical cu Juventus Colentina. Sâmbătă, trupa «Regelui» a jucat un amical de lux, la Atena, împotriva lui Panathinaikos. Deşi de altă anvergură, Ianis, în vîrstă de 15 ani (împlineşte 16 ani pe 22 octombrie) a apărut şi în acest meci. Total rebrenduit însă. Pe tricoul cu numărul 20 n-a mai scris Ianis, ci Hagi junior, şi a prins ultimele 15 minute din partida pierdută în faţa grecilor cu 1-0, în faţa a 5000 de spectatori, pe stadionul Apostolos Nikolaidis.


    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

«Are o tehnică extraordinară, atât individuală, cât şi de joc. Are viziune foarte bună şi este un pasator extraordinar pentru atacanţi. Mereu caută să o dea în gaură, cum spun fotbaliştii. Are capacitatea de a vedea tot terenul şi mereu e informat despre cum sunt colegii săi aşezaţi în teren. Pot spune că are un joc colectiv mai bun ca al meu. Eu eram mai individualist, driblam mai mult. Mai face şi el câte un dribling în plus, dar e un pasator», a spus Hagi despre fiul său.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net