Hagi Jr., Pușcaș și colegii s-au antrenat cu 2 campioni europeni la box!

Ultima actualizare:
Pușcaș și-aîncercat talentul și la box
Pușcaș și-aîncercat talentul și la box

Ianis Hagi, Pușcaș și restul jucătorilor de la naționala U21 au avut parte de o ședință de pregătire inedită.

Vizită surpriză la Buftea în cantonamentul naționalei de tineret înaintea marelui meci cu Portugalia. Doi campioni europeni de tineret la box, stelistul Robert Jitaru și dinamovistul Andrei Arădoaie au venit să îi motiveze pe ”tricolori”. Pugiliștii le-au explicat colegilor de generație ce sacrificii trebuie să facă pentru a obține o medalie la un Campionat European, competiție la care naționala de fotbal sub 21 ani are șanse să se califice după două decenii de absență.Mai curajoși, Ianis Hagi, de la Fiorentina, și George Pușcaș, jucătorul lui Benevento,  s-au băgat chiar la o repriză de sparring cu cei doi boxeri. Fotbaliștii speră ca antrenamentul inedit să le inspire încredere și forță pentru dubla decisivă cu lusitanii – din această seară - și galezii, meci programat marți. ” Ne-am dori să fim prezenți la un Campionat European,  dar pentru asta trebuie să trecem de grupa în care suntem pentru că este foarte grea. Nu s-a întâmplat de mult timp o astfel de calificare și ne dorim să realizăm acum această performanță”, a spus ”vârful” tricolorilor mici, George Pușcaș. 

Ianis Hagi a încercat câteva mișcări de box
Ianis Hagi a încercat câteva mișcări de box

Acesta a primit câteva sfaturi de ”luptă pe teren” de la un pugilist pe măsura lui:  Andrei Arădoaie. ” Sper ca ceea ce le-am zis și prezența noastră aici să-I fi motivat înaintea unui meci atât de important. Au alură de fotbaliști mari și sunt convins că vor face o partidă pe măsură”,  a spus campionul european la tineret, Andrei Arădoaie. 

”Portughezii că au cam același fizic ca și Andrei, astfel că ne-au prins bine mișcările pe care ni le-a arătat”, a completat Pușcaș.

Și Ianis Hagi a mărturisit că vizita celor doi boxeri, cei mai buni de pe continentul nostru, i-a ambiționat în vederea duelului cu jucătorii portughezi.” Eu nu prea mă descurc la box, dar mă bucur că avem astfel de sportivi, campioni, cu care putem să ne mândrim peste tot.  Am vorbit cu ei și ne-au însuflat putere și dorință de victorie și mai mare”, a precizat Hagi jr. ”Sunt convins că băieți pot egala, în viitor, performanța noastră. Sper să am reușit să-I motivăm prin ideile noastre”, a punctat boxerul Robert Jitaru.

La finalul întâlnirii, Vlad Munteanu (manager operațional FRF) și Andrei Arădoaie le-au ținut un speech motivațional fotbaliștilor. Lideră în grupa de calificare la EURO 2019, naționala României întâlnește azi (19.00) la Ovidiu puternica reprezentativă a Portugaliei, iar marți se va duela în deplasare cu Țara Galilor. Campionii europeni de tineret la box fac show azi la Circul Globus din capitală în finalele Campionatului Național. În 2018, România va organiza pentru al doilea an consecutiv Campionatul European de Box sub 22 ani. 


    Ianis Hagi a încercat câteva mișcări de box
Ianis Hagi a încercat câteva mișcări de box
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net