Hagi l-a atacat pe finul Becali

Ultima actualizare:

    Hagi a câştigat  pentru prima  oară titlul de  campion ca antrenorFoto: sportpictures.eu
Hagi a câştigat pentru prima oară titlul de campion ca antrenorFoto: sportpictures.eu

Gică Hagi şi Gigi Becali, adică naş şi fin, nu-şi mai vorbesc. Echipa primului a devenit campioana ţării, dar celălalt susţine că regulamentul nu a fost corect interpretat şi roş-albaştrii sunt de fapt câştigătorii.

Titlul câştigat în premieră de Viitorul a produs o ruptură în familie. “Regele”, omul care l-a cununat pe Gigi Becali şi pe soţia sa, dar e şi părintele spiritual al copiilor acestora, nu-i mai răspunde nici măcar la mesaje omului de afaceri din Pipera.El s-a enervat că şeful FCSB se plânge la TAS în speranţa că-i poate “fura” performanţa obţinută pe teren.

“Ştiu un singur lucru: există o singură persoană în toată România care nu m-a felicitat că am câştigat campionatul! Primesc felicitări peste tot pe unde mă duc, mi se spune campion, pe stradă, în aeroport, în străinătate, dar o persoană, una singură, zice că nu e aşa”, a răbufnit Hagi la plecarea spre locul finalei Ligii Campionilor, preluat de Dolce Sport.Apoi, a continuat: “Dacă e să facem matematică, Viitorul a făcut 69 de puncte şi Steaua 67. Să speculezi şi să ai bani nu înseamnă că ai totul. Banii nu pot să cumpere orice. În play-off a fost altă fază, alte reguli, lucrurile sunt clare! Campionatul noi l-am câştigat, punct. Doar cine nu vrea nu acceptă”.

Patronul Viitorului a comentat şi situaţia generală a conducerii FCSB, echipă unde el a cunoscut în trecut gloria.

“Aceste lucruri vin din partea unui club despre care am crezut că e mare. Dar un club mare ştie să piardă, eu şi asta am învăţat afară. Nişte tineri au venit şi te-au bătut, trebuie să accepţi asta”, a spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net