Hagi: "La vară poate plec"!

Ultima actualizare:

    Gică HagiFoto Click!
Gică HagiFoto Click!

Gică Hagi este lider în Liga I, echipa sa, Viitorul, având un avans de şase puncte în fruntea clasamentului.

"La vară poate plec, am oferte bune în continuare. Au vrut să mă ia la ruşi şi nu m-am dus. L-au pus pe altul, tot pe 7-8 au rămas!", a spus Hagi, referindu-se la echipa Rubin Kazan.

"Confirmăm etapa de etapa ca stam bine, ca suntem puternici, suntem buni. Celelalte echipe au experienta mult mai mare ca noi din toate punctele de vedere. Au traditie, au suporteri, au tot. Ma asteptam ca stadionul sa fie mult mai plin, pentru ca e o infrastructura noua, stadion frumos, cu o echipa tanara, frumoasa, care joaca fotbal. Ai ce sa vezi cand te duci la stadion. Noi inca nu suntem mai mult sau mai putin preg sa fim campioni. Noi avem forta noastra si forta noastra e aia acolo, in vestiar. Ne antrenam, suntem tineri, suntem imprevizibili", a mai spus Hagi, după ce Viitorul a învins Pandurii cu 3-0.

Gigi Becali a comentat la sport.ro: Fără Gică Hagi echipa nu mai are nici o șansă. Eu cred că Gică negociază să ia și jucători cu el, vreo 3-4. Va pune condiții oriunde merge. El e mare negociator. Dacă ia 10 milioane pe 5 jucători, plus vreo 2 milioane salariu, ține lejer Academia...Proiectul pe care l-a făcut aici la Academie el voia să-l facă la Steaua, cu mine, atunci când era antrenor aici. Nu îmi pare rău. Eu nu regret nimic în viață".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net