Hagi se ia de selecţioner! "Refuză să cheme jucători de la Viitorul"

Ultima actualizare:

    Hagi se ceartă cu antrenorul de la naţionala de tineret pentru Florin Tănase, unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului în acest sezonFoto Click!
Hagi se ceartă cu antrenorul de la naţionala de tineret pentru Florin Tănase, unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului în acest sezonFoto Click!

Gheorghe Hagi patronează şi antrenează una dintre cele mai în formă echipe din Liga I, Viitorul, dar tot nu e mulţumit.

Deşi are foarte mulţi jucători selecţionaţi la echipele naţionale de tineret, "Regele" ar fi vrut totuşi mai mulţi. Ţinta nu e însă Anghel Iordănescu, şeful de la naţionala mare, ci Cristi Dulca, selecţionerul României sub 21 de ani.

”Dacă n-are loc cel mai în formă jucător la națională, atunci foarte bine. Nu vorbesc despre echipa mare, vorbesc despre tineret, unde Florin a jucat foarte bine. Iordănescu are un meci amical, nu putea să convoace 200 de jucători de la tineret, cînd formația are două meciuri importante oficiale. Spuneți-mi de ce nu e convocat cel mai în formă jucător pe postul lui? Stăm și o lălăim și o dăm pe ocolite? Nu vrea să-l ia pentru că vine de la Hagi! Jucătorii care nu joacă sunt convocați, iar pe el nu îl cheamă. Selecția trebuie făcută așa cum trebuie, să fie chemați cei mai buni”, a spus Gică Hagi la DigiSport.

Dulca i-a chemat totuşi la lot pe Hodorogea, Răzvan Marin şi Dragoş Nedelcu. Iată însă lotul complet pentru meciurile  naţionalei de tineret cu Danemarca şi Ţara Galilor, din preliminariile Euro 2017.

Portari: Valentin Cojocaru (Steaua), Laurențiu Brănescu (Omonia Nicosia)

Fundași: Robert Hodorogea (Viitorul), George Miron (FC Botoșani), Ionuț Nedelcearu (Dinamo), Deian Boldor (Virtus Lanciano), Cristian Manea (Mouscron), Nicolae Vasile (Rapid)

Mijlocași: Dragoș Nedelcu, Răzvan Marin (Viitorul), Ovidiu Popescu (ACS Poli Timișoara), Alexandru Ioniță (Astra Giurgiu), Alexandru Păun (CFR Cluj), Andrei Pițian (Pandurii), Dorin Rotariu (Dinamo), Claudiu Bumba (Hapoel Tel Aviv), Andreas Ivan (Stuttgarter Kickers), Andreas Calcan (”U” Cluj)

Atacanți: George Pușcaș (Bari), Mihai Voduț (FC Voluntari)

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net