Hagi şi Becali au pornit „războiul”! Urmează meciul direct

Ultima actualizare:

    Gică Hagi şi ai lui puteau veni cu trei puncte mari şi de la Mediaş, dar au scăpat victoria în minutul 89Foto: Click!
Gică Hagi şi ai lui puteau veni cu trei puncte mari şi de la Mediaş, dar au scăpat victoria în minutul 89Foto: Click!

Înainte de meciul direct de la 9 decembrie, patronul FCSB şi antrenorul-manager al Viitorului se duelează în declaraţii acide.

După ce Gigi Becali a exclus echipa „Regelui” din lupta pentru titlu, Gică Hagi s-a înfuriat şi a lansat un atac furibund asupra finului său. Miza e confruntarea de peste două etape, atunci când FCSB şi Viitorul se vor afla faţă în faţă.

Becali şi Hagi au o istorie lungă de conflicte, începând cu perioada scurtă ( în 2007) în care fostul mare internaţional a stat pe banca Stelei. În ultimii ani, cei doi conducători de club s-au confruntat la vârful Ligii I, Viitorul având avantajul psihologic al titlului „furat” FCSB-ului în 2017. Şi actuala stagiune se anunţă una încinsă, FCSB şi Viitorul fiind despărţite de numai două puncte după 16 runde ale sezonului regular, dar pe poziţiile doi şi trei în clasament, în spatele liderului CFR Cluj. „Eu nu văd Viitorul o contracandidată la titlu. Echipa joacă frumos, dar nu văd să aibă forţă. De la frumuseţe la putere e mult”, a fost declaraţia lui Becali care l-a scos din sărite pe naşul său, Gică Hagi. „Înţeleg că au început luptele, înseamnă că domnul Gigi Becali a intrat în fibrilaţii, îi e frică de noi. Depăşeşte măsura, să-i fie ruşine! Să nu uite că a pierdut trei campionate, iar acum CFR e pe primul loc. Îmi pare rău, domnule Gigi Becali, dar nu e corect şi nu e normal, Vorbeşte de FCSB şi vezi-ţi de casa ta!”, au fost cele mai dure reacţii venite duminică seară de la managerul-antrenor al Viitorului.

În contrareplică, Gigi Becali a promis că nu va mai vorbi de Viitorul, dar n-a rezistat tentaţiei de a fi ironic. „Dacă l-am supărat cu ceva pe Gică, îmi cer iertare. De-acum încolo o să mint şi o să spun că îmi e frică de Viitorul. Ca să îi arăt că nu m-am supărat deloc, îi arunc mănuşa peste două etape. După toate astea, vă daţi seama că o să mă duc pe la echipă, nu? O să fie război mare”, a declarat finanţatorul roş-albaştrilor după victoria (2-1) obţinută de formaţia sa la Iaşi. Într-un meci extrem de important pentru stabilirea ierarhiei finale în sezonul regular, FCSB şi Viitorul se vor confrunta în meci direct duminica viitoare (9 decembrie).

Florinel Coman, internaţionalul de tineret cumpărat de FCSB de la Viitorul pentru trei milioane de euro e un alt motiv de neînţelegere între Gigi Becali şi Gică Hagi. „Cine sunt cei mai buni jucători de la FCSB în acest moment? Tănase şi Coman. Eu nu răspund de Coman, dar aşa se distrug jucătorii, cu opinii. Nu e normal să ieşi la televizor şi să-l denigrezi în presă”, a precizat Hagi. Răspunsul lui Becali nu s-a lăsat aşteptat. „Eu nu-l critic pe Coman, doar constat. Ăştia nu ajung niciodată fotbalişti. El crede că echipele mari au deja un 11 cristalizat. Băi tată, dacă eu fac un 11 acum, nu intri tu niciodată, că l-aş pune pe Teixeira pe stânga. Doar că noi te forţăm, că am dat trei milioane pe tine. Mai mult figurile pe el. Băi, Mbappe-ule! M-a păcălit Gică cu Coman”, a afirmat Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net