Hagi şochează: "N-am bani să joc în Liga Campionilor!"

Ultima actualizare:

    "Regele" crede că echipa sa a fost stopată în drumul spre titlu de prestaţiile dezastruoase ale arbitrilorFoto Click!
"Regele" crede că echipa sa a fost stopată în drumul spre titlu de prestaţiile dezastruoase ale arbitrilorFoto Click!

Viitorul patronat şi antrenat de Gheorghe Hagi a fost o echipă entuziasmantă în sezonul regulat, dar trupa "Regelui" s-a stin inexplicabil în play-off.

După 1-1 la Pandurii, în al doilea meci la rând fără victorioe, fostul internaţional a dat vina pe tinereţe, dar şi pe greşelile grave de arbitraj comise împotriva lui. Hagi spune că oricum nu îl interesa titlul din motive financiare. "Avem 7 ani, ei abia învață cum se joacă. Sunt fericit că în fiecare meci demonstrăm că suntem o echipă de play-off. Nu ne trebuie să fim campioni. Dacă ajungi în Champions League, trebuie să bagi bani. De unde să bag eu bani? Ce credeți că eu am bani așa? Eu sunt pe acolo. Ianis și Bănel nu au experiența mea. Eu când v-am spus să ne uitați pe noi... uitați-ne! Bine că suntem în play-off. În rest, presiunea la alții, la Steaua și la Dinamo. Nu prea cred că o să facem o surpriză, o minune", a spus Gică Hagi.

"Regele" i-a făcut însă ţăndări pe arbitrii care l-au fluierat în ultimele meciuri şi care, după părerea lui, l-au dezavantajat clar. "Nu mai are rost. Ce să comentez? Luați ultimele 6-7 meciuri, e simplu. O să vedeți că totdeauna cu noi au fost contra. De când am ajuns pe primele locuri, am fost dezavantajați. Ce să caute Viitorul pe locul 2? O echipă tânără, cu un antrenor care a jucat și el fotbal nu știu pe unde... Nu a fost penalty la Nicoliță la Constanța? Să fim serioși, dacă nu, haideți să ne lăsăm toți de fotbal! Trebuie să ai tăria să recunoști! Trebuie să fie echidistanți, să lase să se joace și cel mai bun să câștige. Le-am spus și jucătorilor, la ocaziile pe care le avem trebuia să dăm 4 goluri. Atunci, ce îți mai face arbitrul? Am jucat fotbal foarte bun până la 70 de metri, dar pe ultimii 30 am lăsat de dorit", a adăugat antrenorul Viitorului.

FC Viitorul are 24 de puncte, cinci mai puţin decât liderul Astra, şi chiar dacă titlul pare un obiectiv nerealizabil, clubul din Ovidiu are Liga Europa asigurată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net