Hamza a pornit războiul anti-Mazăre

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Younes Hamza a şocat luni pe toată lumea, plângându-se că a fost bătut la Mamaia de bodyguarzii primarului Radu Mazăre. Atacantul a făcut plângere la poliţie, şi-a scos certificat medico-legal, dar tunisianul nu e singur în această luptă.

Fanaticii suporteri ai Petrolului au demarat ieri o adevărată campanie împotriva mogulului constănţean. „Lupii galbeni" au invadat site-urile de socializare cu mesaje „anti-Mazăre" şi au îndemnat pe toată lumea să-i trimită acestuia mesaje jignitoare. Pentru asta au distribuit fără control mailul primarului, primarie@primaria-constanta.ro, care ar trebui să aibă azi inbox-ul plin.

simeon stalpnicul png

Mai mult decât atât, petroliştii au hotărât să protesteze în grup, iar pentru asta s-au strâns aseară, la ora 20:30, în faţa Primăriei din Ploieşti. „Vom avea reprezentanţi la fiecare termen de judecată, vom monitoriza toate cheltuielile Primăriei Municipiului Constanţa, vom asigura asistenţă juridică cu cei mai prestigioşi avocaţi din ţară fotbalistului nostru. Vom prezenta cazul ambasadorilor Olandei şi Marii Britanii în România, vom solicita audienţe periodice la procurorul general al României, vom organiza acţiuni publice de protest şi vom picheta sediile autorităţilor publice responsabile de rezolvarea cazului", se arată într-un comunicat al "Lupilor galbeni".

Fiecare dă vina pe celălalt

Incidentul dintre Radu Mazăre şi Younes Hamza s-a desfăşurat în largul mării. În aceste condiţii, fiecare are propria versiune. "Mă plimbam cu zmeul şi el a venit direct înspre mine cu 100 de kilometri pe oră. Apoi, mai era şi agresiv. A fost la un pas să-mi rupă picioarele cu ski-jetul", a spus Mazăre. "Nu i-am făcut nimic. Nici nu l-am văzut. Când am ieşit pe mal, nişte matahale m-au luat la bătaie din senin. Dacă nu mi se face dreptate, plec din România", a spus Hamza.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net