Haos la PAOK - Olympiakos! Ce riscă echipa lui Răzvan Lucescu şi reacţia românului

Ultima actualizare:

    Stadionul din Salonic, înaintea derby-ului cu Olympiakos
Stadionul din Salonic, înaintea derby-ului cu Olympiakos

Meciul PAOK Salonic - Olympiakos din campionatul Greciei, programat duminică seară, nu s-a mai disputat din cauza incidentelor grave provocate de fanaticii susţinători ai gazdelor.

Astfel, înainte de startul partidei, fanii echipei antrenate de Răzvan Lucescu au aruncat cu obiecte în teren, iar o rolă de hârtie l-a lovit pe antrenorul lui Olympiacos, spaniolul Oscar Garcia.

Tehnicianul oaspeţilor s-a folosit de acest moment delicat, acuzând lovitura minute în şir, în timp ce jucătorii de la Olympiacos s-au retras la vestiare. Mai mult, Oscar Garcia a fost transportat la spital pentru investigaţii, forţându-l pe arbitrul derby-ului să nu mai dea drumul la joc.


    Oscar Garcia, lovit de o rolă de hârtie
Oscar Garcia, lovit de o rolă de hârtie

"Rahat! Au fost nişte laşi", ar fi spus Răzvan Lucescu pe culoarele de la vestiare, conform presei elene. Antrenorul român are motive întemeiate să fie supărat, formaţia sa riscând acum pierderea meciului cu 0-3 şi retragerea altor trei puncte în clasament. Asta în condiţiile în care PAOK era considerată principala favorită la câştigarea titlului înaintea disputei cu Olympiacos.

Scoşi din sărite de decizia arbitrului de a nu fluiera startul meciului, fanii lui PAOK au continuat să provoace haos pe străzile din Salonic.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net