Haos în liga a II-a: trei antrenori, daţi afară în aceeaşi zi!

Ultima actualizare:

    Marin Condescu, şeful celor de la Pandurii e cel care îşi bate joc de antrenorii echipei
Marin Condescu, şeful celor de la Pandurii e cel care îşi bate joc de antrenorii echipei

“Campioana” la capitolul demiteri e Pandurii, echipă ce a schimbat deja patru tehnicieni în mai puţin de cinci luni.

Cei de la FC Argeş au renunţat la Iordan Eftimie, CS Mioveni s-a despărţit de Gică Mihali, iar Pandurii nu l-a mai vrut pe Marcel Ploaie.

Săptămâna a început prost pentru antrenorii din liga a doua, ziua de luni fiind fatală pentru trei dintre ei. Argeşenii au decis ca formaţia să fie condusă de interimarii Augustin Eduard şi Paul Ciobanu, ei fiind aleşi în locul lui Eftimie, cel care a lăsat pe FC Argeş pe locul zece şi nu mai câştigase de şase etape.

Şefii de la CS Mioveni l-au instalat pe Eugen Neagoe, fostul secund al lui Victor Piţurcă înlocuindu-l pe Gică Mihali. “Sunt supărat, sunt dezamăgit! De ce am fost schimbat? Am pierdut doar două meciuri din opt şi echipa este în obiectiv! OK, am pierdut acasă (n.r. 0-1 cu Metaloglobus), şi eu am zis că a fost un rezultat ruşinos. Dar ce să faci, să o bag eu în poartă, am avut cinci situaţii clare de gol... Dacă erau lucrurile OK, era altceva, dar se ştie că şi jucătorilor le stă mintea în altă parte. Şi felul cum am fost dat afară... fac antrenament, fac lotul pentru meciul de miercuri şi apoi mă anunţă că nu mai sunt antrenor. Niciodată nu o să se poate face treabă dacă se face ziua ce se visează noaptea! În toată perioada asta mi-au lipsit două lucruri: jucătorii plătiţi la timp şi şansa la ultimul meci. În rest am avut totul, şi teren de antrenament foarte bun, şi condiţii. N-am avut ce să le reproşez! Ghinionul meu a fost că am avut jucători accidentaţi, în special Burnea şi Ivan. Dacă erau ei, nu pierdeam în ultima etapă acasă! Nu mă aşteptam niciodată, nici în visele urâte să fiu schimbat! Am revăzut meciul, am pierdut, dar de aici să dai afară şi să faci din ţânţar armăsar...", a spus Mihali, conform prosport.ro.

Pandurii însă deţin “recordul”, gorjenii schimbând tehnicienii pe bandă rulantă. Conducerea a anunţat că noul antrenor e Adrian Bogoi, venit în locul lui Marcel Ploaie. De la finalul sezonului, de când au retrogradat în al doilea eşalon, gorjenii au rulat patru oameni pe bancă. Pregătirea a început-o în iunie Ştefan Nanu, care a plecat după circa două săptămâni, fiind înlocuit de Mihai Teja. Acesta a renunţat după prima etapă a sezonului, iar pe bancă a venit Adrian Iencsi. Fostul rapidist a rezistat nouă etape, echipa a fost preluată de Ploaie, care acum a fost demis. Bogoi e privit ca noul salvator, deşi Pandurii e printre condaşe, pe locul 16.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net