Haţegan i-a iritat pe «diavoli»

Ultima actualizare:

    Manchester  United  s-a calificat  în finalăFoto: Guliver/ Gettyimages
Manchester United s-a calificat în finalăFoto: Guliver/ Gettyimages

Manchester United, echipa antrenată de Jose Mourinho, s-a calificat cu emoţii în finala Ligii Europa.

După ce a câştigat meciul tur cu Celta Vigo (1-0), disputat în deplasare, “diavolii” n-au reuşit decât o remiză (1-1) în returul de pe teren propriu. Pe final, partida a fost extrem de tensionată, iar brigada de arbitri din România, condusă de Ovidiu Haţegan, a fost pusă la grea încercare.


    Ovidiu  Haţegan a eliminat un jucător de la United, care va lipsi în finala Ligii Europa
Ovidiu Haţegan a eliminat un jucător de la United, care va lipsi în finala Ligii Europa

La un moment dat, spiritele s-au încins atât de tare, încât jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie, undeva la centrul terenului. Pentru a calma situaţia, Haţegan a fost nevoit să scoată din buzunar cartonaşul roşu, trimiţând la cabine câte un jucător din fiecare tabără, Eric Bailly de la Manchester, respectiv Roncaglia de la Celta Vigo. Eliminarea fundaşului central Bailly nu i-a picat bine antrenorului lui United, Jose Mourinho criticând decizia radicală luată de centralul român. “Cred că a fost cartonaşul greşit. Bailly e un jucător foarte bun şi ne va lipsi mult în finală”, a spus portughezul. 

Puştii-minune de la Ajax, trecuţi prin mâna unui român


    Foto: Guliver/ Gettyimages
Foto: Guliver/ Gettyimages

Olandezii de la Ajax Amsterdam se vor confrunta cu Manchester United în finala Ligii Europa, meci programat la 24 mai la Stockholm. “Lăncierii” revin astfel într-o finală de cupă europeană după o pauză de 21 de ani, ultima dată când au jucat în ultimul act fiind în 1996, în Liga Campionilor (finală pierdută contra celor de la Juventus). Actuala echipă a lui Ajax e una extrem de tânără, mulţi dintre fotbaliştii antrenaţi de Peter Bosz nefiind nici măcar născuţi în urmă cu 21 de ani. De altfel, în cele două meciuri din semifinala cu Olympique Lyon (4-1 acasă şi 1-3 în deplasare), Ajax a utilizat o mulţime de fotbalişti de perspectivă, promovaţi recent de la echipa secundă a clubului, Jong Ajax, acolo unde mâna dreaptă a antrenorului principal este românul George Ogăraru. Tete (21 de ani), Riedewald (20), De Ligt (17 ani), Justin Kluivert (17), fiul celebrului Patrick Kluivert, Van de Beek (20) şi Neres (20) sunt puştii care au lucrat cu George Ogăraru la Jong Ajax şi care acum se pregătesc de marea finală a Ligii Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net