Haţegan îi decide soarta lui Mourinho

Ultima actualizare:

    Manchester United  e favorită la  calificarea în finala  Ligii Europa
Manchester United e favorită la calificarea în finala Ligii Europa

Jose Mourinho e nevoit să treacă de echipa spaniolă Celta Vigo pentru a ajunge să joace în ultimul act şi să aibă o şansă în a cuceri Europa League. E traseul care le asigură „diavolilor” prezenţa în Liga Campionilor, altfel ar fi un nou sezon ratat şi el ar tremura pentru postul său.

Manchester United s-a impus cu 1-0 în prima manşă a semifinalelor Ligii Europa contra celor de la Celta Vigo, iar joi seara va juca meciul decisiv acasă. Partida va fi arbitrată de o brigadă românească, cu Ovidiu Haţegan la centru şi cu Octavian Şovre, plus Sebastian Gheorghe ca asistenţi. Haţegan e primul român care după o pauză de 31 de ani va conduce un joc din fazele superioare ale unei asemenea competiţii, până acum Ioan Igna fiind cel care în 1986 a arbitrat o semifinală de Liga Europa. 

Cu o astfel de responsabilitate, arădeanul va trebui să aibă o prestaţie excelentă, mai ales că pe banca “diavolilor” stă Mourinho, un antrenor impulsiv. Portughezul e nevoit să câştige în faţa lui Celta, el având nevoie de calificarea în finala Ligii şi câştigarea trofeului. E singura variantă ce ar duce-o pe Manchester în Liga Campionilor, fiindcă în campionat e pe locul cinci, cu şanse mici de a prinde “careul” de patru ce merg în cea mai puternică competiţie intercluburi. Şi, fără Champions League, şefii ar putea să-i caute mai rapid un înlocuitor. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net