Helmuth Duckadam, în dezacord cu fanii

Ultima actualizare:

    Respectat de fani, Helmuth Duckadam nu e întotdeauna de acord cu eiFoto: Sport Pictures
Respectat de fani, Helmuth Duckadam nu e întotdeauna de acord cu eiFoto: Sport Pictures

Președintele de imagine la FCSB, Helmuth Duckadam e în dezacord cu fanii. Eroul de la Sevilla susține că suporterii din fotbalul nostru au prea multă putere

În ultima vreme, galeriile unor echipe de fotbal de la noi au încercat să-și impună prin forță punctele de vedere. Fanii lui CSA Steaua au invadat terenul în Regie, după eșecul (0-1) cu Carmen. Apoi, cei ai lui FC Dinamo l-au înmpiedicat pe Eugen Neagoe să-și țină conferința de presă. Și, nu în ultimul rând, galeria Petrolului a interrupt o conferință de presă, ceea ce a determinat pe reprezentantul unui sponsor să anuțe că-și retrage finanțarea! Interpelat la Digi Sport asupra acestui fenomen, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a fost critic. „Mi se pare că, la noi, suporterii au prea multă putere. Nu mi se pare normal ca suporterii să decidă ce hotărâri să se ia. Eu nu sunt de acord nici cu cei de la CSA, care au zis că noi vrem echipa noastră, chiar dacă e Liga a patra. S-a văzut că nu le convine în Liga a patra și s-a văzut ce au făcut la ultimul meci”.

Helmuth Duckadam îi îndeamnă pe fani să-și facă echipă, iar apoi să comande

Eroul de la Sevilla și-a exprimat dezacordul și față de fanii FCSB, care au spus că nu sunt de acord cu o numire a lui Marius Șumudică antrenor.  ”Stați puțin, nu voi îl plătiți pe Șumudică. Domne, ei preferă să nu meargă în Europa, doar să nu vină Șumudică! Mai bine vă faceți echipa voastră și lăsați acest club să facă performanță! Cum trebuie să facă și UTA, și Petrolul, și orice altă echipă. La noi, suporterii au o putere mult prea mare pentru cât de puțini sunt”, a concluzionat Helmuth Duckadam.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net