Declarat mort în 2016, Hiannick Kamba a fost descoperit în viață în Germania


În urmă cu mai bine de patru ani, clubul german de fotbal Schalke 04 anunța, cu durere, că unul dintre jucătorii săi, Hiannick Kamba, a dispărut. 
La puțin timp după aceea, acesta a fost declarat mort în urma unui accident auto produs în Republica Democrată Congo. În urma sa, fotbalistul a lăsat o văduvă și un băiat. Deunăzi, însă, cotidianul german ”Bild” a anunțar că Hiannick Kamba este viu și nevătămat. În vârstă de 33 de ani, acesta a revenit în Germania. S-a aflat astfel ce s-a întâmplat în ianuarie 2016. Potrivit procuroarei Anette Milk, Kamba ar fi fost abandonat într-o zonă pustie din Congo, fără acte, bani și telefon, de către câțiva amici... Și că totul a fost plănuit de fosta soție a sportivului, care a încasat polița de asigurare pe viața acestuia! 
Hiannick Kamba a câștigat titlul de campion al Germaniei la juniori în 2002 și 2005. În prima finală câștigată (3-1) cu VfB Stuttgart, fundașul a fost titular pentru Schalke 04. Apoi, în 2005, el l-a înlocuit pe Durmuș Bayram în minutul 54 al finalei în care Schalke 04 s-a impus cu 3-1 în fața lui Tennis Borussia Berlin.

 
 
Loading...