Hizo i-a «urat» arbitrului Colţescu: «Mai bine mureai!»

Ultima actualizare:

Nu trece nici o etapă în Liga I fără bălăcăreală. Ca de obicei, ţinta predilectă a oamenilor de fotbal este reprezentată de arbitri, oamenii în negru fiind din nou puşi la zid la capătul unor greşeli grave comise.

Meciul care a stârnit cele mai mari controverse a fost cel dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Vaslui, moldovenii acuzându-l în termeni duri pe Colţescu pentru că l-a eliminat prea uşor pe Papp.

"Ce a făcut acest Colţescu este incredibil. Nu este posibil să elimini un jucător la modul la care a făcut-o. Ne-a lăsat în 10 oameni pentru un motiv imaginar", a punctat antrenorul Viorel Hizo.

Porumboiu, patronul Vasluiului, l-a atacat pe şeful CCA. "Crăciunescu mi-a zis că Sebastian Colţescu e de mare viitor. Eu i-am spus că e într-o mare eroare. Eu îl respect pe Crăciunescu, dar să nu facă experimente cu Vaslui", a declarat Porumboiu.

Colţescu s-a apărat, dezvăluind un episod incredibil cu Viorel Hizo.

"E adevărat, nu cred că trebuia să-i dau al doilea cartonaş galben lui Papp. Dar e anormal să fiu numit labil psihic. Ca să nu mai spun că domnul Hizo a intrat în vestiar şi a vrut să-l strângă de gât pe Andrei Constantinescu, colegul meu. Mi-a spus că s-ar fi bucurat dacă muream atunci când am vrut să mă sinucid. S-a întâmplat la meciul dintre Ceahlăul şi FC Vaslui", a explicat arbitrul.

A vrut să se sinucidă

În 2008, Sebastian Colţescu a fost la un pas să îşi piardă viaţa. El a intrat în depresie după un meci Gaz Metan - FC Braşov, scor 0-0, când a fost acuzat că nu a acordat mai multe penalty-uri. Atunci, arbitrul a vrut să se arunce de la geamul apartamentului său de la etajul trei.

Porumboiu: «I-a luat Borcea un Mercedes»

Patronul Vasluiului l-a acuzat violent pe Colţescu: "E un hoţ de buzunare! E corupt până în măduva oaselor şi e psihopat de Spitalul 9. Sunt convins că el a arbitrat cu lista de jucători care trebuie suspendaţi în buzunar. În plus, e şi labil psihic".

Arbitrului i s-a mai reproşat de către Porumboiu că ar fi un apropiat al lui Cristi Borcea, acţionarul lui Dinamo, care i-ar fi plătit "fluieraşului" ratele la o maşină. "Colţescu e omul lui Borcea, el i-a cumpărat un Mercedes", a spus patronul Vasluiului.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net