Hoban: ”Dacă nu batem în Feroe, înseamnă că nu merităm să fim la Euro”

Ultima actualizare:

    Ovidiu Hoban face parte şi dintre "tricolori"
Ovidiu Hoban face parte şi dintre "tricolori"

Mijlocaşul echipei naţionale a României, Ovidiu Hoban, marcatorul golului care ne menține în lupta pentru calificarea la european, spune că dacă "tricolorii" nu vor câştiga meciul din deplasare cu Insulele Feroe, însemană că nu merită să se califice la turneul final.

"Îmi pare rău că nu am satisfăcut fanii. Noi suntem dezamăgiţi că n-am câştigat. Trebuie să vedem partea bună a lucrurilor. Încă păstrăm şanse de calificare. Dacă batem în Feroe, suntem calificaţi. E foarte greu să ataci 90 de minute. Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri, am avut foarte multe ocazii. Trebuie să mergem în Feroe şi să câştigăm. Dacă batem, îi vom face pe toţi fericiţi. Dacă nu batem în Feroe, înseamnă că nu merităm să mergem la Euro", a spus Hoban.

Cu o etapă înainte de încheierea preliminariilor Campionatului European din 2016, clasamentul grupei F este următorul: 1. Irlanda de Nord - 20 puncte, 2. România - 17 puncte, 3. Ungaria - 16 puncte, 4. Finlanda - 11 puncte, 5. Insulele Feroe - 6 puncte, 6. Grecia - 3 puncte.

În ultima etapă a grupei F, duminică, de la ora 19.00, vor avea loc meciurile: Insulele Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord şi Grecia - Ungaria.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net