I-au aruncat tricoul la WC

Ultima actualizare:

    Higuain a marcat  35 de goluri  pentru Napoli în  sezonul trecut
Higuain a marcat 35 de goluri pentru Napoli în sezonul trecut

Napoli şi Juventus îşi consumă de zeci de ani una dintre cele mai mari rivalităţi din istoria fotbalului italian, mutările între cele două echipe fiind foarte rare şi tot timpul considerate trădări de neiertat. Atacantul argentinian a făcut acest pas, iar războiul a început pe San Paolo.

Suta de milioane de euro care urmează să fie încasată pe Paul Pogba le-a asigurat torinezilor un buget consistent, cu care să atace transferul oricărui jucător. Trupa din Piemont a pus ochii pe Gonzalo Higuain, golgheterul din Serie A în sezonul trecut cu 36 de reuşite. N-a contat nici măcar embargoul de a transfera de la Napoli şi le-a făcut napoletanilor o ofertă de nerefuzat. Cele 94 de milioane de euro oferite de Juventus l-au făcut pe De Laurentiis să uite de orice orgoliu şi să accepte banii şi pierderea starului echipei. Higuain n-a refuzat nici el, mai ales că la Torino va câştiga 7,5 milioane de euro pe an, cel mai rău ieşind fanii. Aceştia au înebunit la aflarea acestui transfer, ţinut secret până la vizita medicală.

Cei mai fanatici dintre suporteri au dat foc, au aruncat la gunoi şi chiar în veceuri tricoul cu numărul 9 purtat de argentinian, care de azi e duşmanul lor numărul 1. Conaţionalul său, Maradona, campion cu Napoli în 1987 şi 1990, îi ia însă apărarea fotbalistului şi spune că altcineva e de vină. „Mă doare mult că va ajunge la rivală, însă Higuain nu poate fi învinovăţit. De vină sunt aceşti oameni de afaceri, aceste pisici grase care rânjesc în majoritatea cazurilor. Nimeni nu se gândeşte la suporteri”, a spus „El Pibe”.

Tricoul argentinianului  a fost aruncat în WC
Tricoul argentinianului a fost aruncat în WC
image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net