«I-aş călca în picioare»

Ultima actualizare:

    Viorel Moldovan  este la un pas să cedeze  nervos din cauza  situaţiei de la Rapid
Viorel Moldovan este la un pas să cedeze nervos din cauza situaţiei de la Rapid

Noii acţionari Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu nu au bani să susţină clubul, dar nici nu vor să plece de la conducere, iar singura şansă actuală ca Rapidul să mai joace în prima divizie e un răspuns favorabil la Tribunalul de la Lausanne.

"Vişiniii" se luptă în Liga secundă şi sunt pe locul doi în play-off, adică pot promova, însă o veste proastă de la TAS ar duce pe FC Clinceni în locul lor. Enervaţi de problemele ivite, cei din club au reacţionat la adresa conducătorilor. "Îi rog în ultimul ceas să cedeze acţiunile.

Termenul de «patron» e o poreclă pentru ei. Sunt doi oameni care nu au investit deloc şi şi-au făcut reclamă pe spatele Rapidului", a tunat mijlocaşul Emil Dică. Antrenorul Viorel Moldovan a trecut la ameninţări, chiar dacă nu le-a dat numele celor vinovaţi, lăsând să se înţeleagă că este vorba de cei doi finanţatori Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu: „Nici n-am forţa să cert pe cineva, deşi îmi vine să dau de pământ cu unii. Nu vreau să spun pe cine, dar aş vrea să-i calc în picioare".

De partea cealaltă, Cristescu se apără şi spune că bugetul echipei se va reface fiindcă sunt multe restanţe de încasat, şi, mai mult, susţine că el şi Zamfir vor să cedeze acţiunile gratis, dar nimeni nu vrea să preia un club plin de datorii.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net