I-a mai rămas doar Ana

Ultima actualizare:

    Schweinsteiger  a pus punct carierei  internaţionaleFOTO: Guliver/ GettyImages/ AP
Schweinsteiger a pus punct carierei internaţionaleFOTO: Guliver/ GettyImages/ AP

În decurs de numai câteva zile, fotbalistul german a suferit două „pierderi” imense pe plan profesional. Singura consolare a lui Schweinsteiger rămâne frumoasa tenismenă Ana Ivanovic, cu care s-a căsătorit la începutul lunii.

Unul dintre eroii cu care Germania a devenit campioană mondială în 2014 a căzut abrupt în fotbalul de cel mai înalt nivel. La 31 de ani, Bastian Schweinsteiger trece prin cele mai dificile momente ale carierei şi e greu de crezut că va mai putea reveni în prim-plan.

Ana Ivanovic  este una dintre  cele mai frumoase  sportive din lume
Ana Ivanovic este una dintre cele mai frumoase sportive din lume

Mai întâi a fost anunţul făcut de antrenorul portughez Jose Mourinho, care a anunţat că Schweinsteiger e pus pe lista de transferuri la Manchester United, o decizie dificil de suportat pentru orgoliosul Bastian. Analizându-şi situaţia în care a ajuns, „Schweini” a mai făcut ieri un pas înapoi, retrăgându-se în mod oficial de la naţionala Germaniei, pentru care a jucat de 120 de ori. „L-am anunţat pe selecţioner să nu mă ia în calcul pentru preliminariile Campionatului Mondial”, a precizat mijlocaşul printr-o scrisoare mai lungă, postată pe Twitter.

S-au căsătorit la Veneţia

Cu viitorul fotbalistic incert, Schweinsteiger se va concen­tra mai mult ca sigur pe via­ţa de familie şi pe relaţia de iubire cu tenismena Ana Ivanovic. Sârboaica de 28 de ani n-a renunţat încă la tenis, astfel că îl vom vedea mai des pe Schweinsteiger în loja Anei la marile turnee din circuitul feminin. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei săptămâni la Veneţia, nunta fiind una spectaculoasă şi costisitoare în acelaşi timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net