Ia într-o săptămână, cât cel mai bogat din Liga I într-un an!

Ultima actualizare:

    Sterlingfoto: GettyImages
Sterlingfoto: GettyImages

Starul lui Manchester City, Sterling, va primi 340.000 de euro la fiecare şapte zile, adică va câştiga cât Balde în tot sezonul, cfr-istul fiind cel mai bine plătit jucător din România.

Raheem Sterling traversează o perioadă excelentă la City, marcând goluri pe bandă rulantă, unele decisive. Şefii îi măresc contractul şi mijlocaşul de 22 de ani va fi omul cu cea mai mare leafă din campionatul englez.

În scurt timp, Pogba, vedeta lui United, nu va mai avea cea mai mare remuneraţie din Premier League. El are acum aproape 330.000 de euro pe săptămână, dar Sterling, puştiul de la rivala City, îl va detrona. Urmează să încaseze 340.000 de euro o dată la şapte zile. Comparativ cu Liga I înseamnă că obţine cât Ibrahima Balde într-un an, africanul de la CFR fiind bogătaşul din campionatul intern. “Când l-a vrut Arsenal, am zis nu, mersi, asta nu se va întâmpla. E tânăr şi sperăm să-l facem fericit, să stea cât mai mult la noi”, l-a lăudat Guardiola, antrenor care l-a transformat pe Sterling într-un golgheter. Apoi, a completat: “Are tot meritul pentru modul în care joacă şi, normal, toţi antrenorii vor să fie ajutaţi de jucători lor, altfel fără rezultate, ar fi demişi”. Altfel, Balde, fotbalist ce a bifat echipe puternice din Spania înainte de Liga I va pleca de la CFR fiindcă nu are randamentul dorit şi-n plus clujenii vor scăpa de unul cu un salariu fabulos pentru România, aproape 30.000 de euro lunar.

Messi e cel mai bogat

Leo Messi a semnat noua înţelegere cu Barcelona şi a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume, salariul său fiind acum de 43 de milioane de euro pe an. Într-un top cinci, după Messi urmează: Tevez de la Shanghai Shenhua, cu 38 de milioane, Neymar, care ia 36 de milioane de la PSG, Cristiano Ronaldo, 34 de milioane de la Real Madrid şi Oscar, cel ce primeşte 24 de milioane de la Shanghai SIPG.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net