Iancu a venit cu «urşii» la vizita medicală

Ultima actualizare:

    Iancu a  făcut deliciul  colegilor cu  încălţările sale (foto: mediafax)
Iancu a făcut deliciul colegilor cu încălţările sale (foto: mediafax)

Roş-albaştrii au terminat ieri vacanţa şi la prima oră a dimineţii au efectuat vizita medicală. Dacă Szukala a fost cel mai elegant, Gabi Iancu a venit îmbrăcat ca la carnaval, ghetele sale fiind „accesorizate” cu capete de urşi.

Institutul Naţional de Medicină Sportivă a fost împânzit cu afişe prin care jurnaliştii erau anunţati că accesul este interzis, dar fotbaliştii puteau fi observaţi până la intrarea în instituţie. Primul care şi-a făcut apariţia a fost Claudiu Keşeru, noua armă secretă, urmat la scurt timp de Tătăruşanu şi Bourceanu, jucători ce vor să plece din Ghencea, dar pe care fanii stelişti i-au întâmpinat cu deja celebrul imn "Sunt fericit", urmat de autografe şi fotografii.

Apoi, rând pe rând, au sosit şi Cristi Tănase, care purta mândru un hanorac cu chipul lui Mike Tyson, Szukala, prezentabil ca manechinele din vitrina unui mall, sau Gabi Iancu, care "a furat" încălţările unui copil, ghetele sale cu capete de urs atrăgând toate privirile. De la INMS au lipsit Nikolici, Costea şi Cristea, anunţaţi din timp că nu mai fac parte din lot, dar şi Tatu, brazilianul despărţindu-se ieri de Steaua.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net